Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet falun csinálni?

Mit lehet falun csinálni?

Figyelt kérdés

Egy 15 éves fiú mit csinálhat falun? Egész nap csak fekszem az ágyban, halálra unom magam.

Mindig is a városi életre vágytam.

Ráadásul a faluban, ahol élek, szinte csak idősek laknak. Csak pár korombeli gyerek van itt, de sajnos azok sem normálisak.

Itt az emberek rosszindulatúak, abból áll az életük, hogy pletykálnak, másokat kibeszélnek,

Szeretnék végre városon lakni. Ott legalább az emberek a saját dolgukkal foglalkoznak, nem ütik bele mindenbe az orrukat.

És már rohadtul elegem van abból, hogy bármit csinálok, másnap az egész falu tud róla. És mindenki abban leli örömét, ha másokat szenvedni lát.

Már legalább 3 éve minden egyes nap elmondom a szüleimnek, hogy el akarok innen menni, mert teljesen tönkretesz ez a hely, és nem érzem jól magamat itt.

De ők csak annyit mondanak, hogy ők nem akarnak innen elköltözni, mert nekik itt jó.

Már azt is felajánlottam a szüleimnek, hogy fizetem én a lakbért+rezsit. Kb. 300ezer forintot keresek havonta, ennyiből szerintem megoldható.

Hogyan tudnám rábeszélni a szüleimet a költözésre? Nagyon rosszul érzem magam itt, jól esne egy kis környezetváltozás.

15/F

2017. aug. 8. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Kiszombor?

Ismerős helyzet, de a városban se jobb. Én is unatkozok, kevesebb mint egy éve költöztünk Szegedről egy pont olyan helyre, mint te. Szegeden se volt jobb :(

2017. aug. 12. 00:25
 12/20 anonim ***** válasza:
24%

A faluban pl felülhetsz a volánra, és már ott is vagy max fél óra alatt valami értelmes helyen! 😃

Mondjuk nem tudom, hogy egyedül mihez kezdesz, de hajrá!

2017. aug. 14. 00:34
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

A szüleid is ilyen jól keresnek? Akkor biztos évente többször mentek tengerpartra,vagy sielni. Sok vendégetek van,bulikat szerveztek,van medence a kertben. Ha nem,akkor szponzoráld meg a szüleidet,menjetek városi albérletbe. Ha évközben kolis vagy,kitartás,mindjárt kezdődik a suli.

És gondolj bele,sok városi családnak nincs ennyi bevétele! Ha unatkozol,menj önkéntesnek,segíts betegeknek,időseknek,tüzifát pakolni,tyúkólat meszelni vagy ganézni, bevásárolni,takarítani,vagy csak simán beszélgetni,csökkenteni az unalmukat,magányukat,mert a gyerekeik a városba költöztek.

2017. aug. 14. 04:26
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

15 évesen egyszerűen nem értem rá feküdni és unatkozni... főleg nem nyáron...

Simson-t bütyköltem, motoroztam, segítettem a 3.szomszédnak lemozgatni a lovait, volt, hogy belovagoltam a városba menőzni a csaj osztálytársaknak, a szüzességem is így vesztettem el,

15 évesen már volt egy 1tengelyes kis rotakapám, fűnyíróm, kaszám amivel munkákat vállaltam, azon a nyáron 2006 ban 200.000ret kerestem.

Akkor kezdtem önállóan kertészkedni, akkor csináltam az első saját boromat.

A kutyámat idomítottam,

Íjászkodtam, intarziázni tanultam, rajzoltam, olvastam...

És amikor nagyon nagyon ritkán tényleg ráértem és a házban gubbasztottam, akkor PHP-t, meg html- css-t tanultam, meg ismerkedtem az animálás, képszerkesztés alapjaival.

Öcsém aki most 16 kb ugyan ezeket csinálja, annyi, hogy az én időmben még nem volt airsoft, most airszoftozunk szinte minden nap a közeli elhagyatott tsz-ben...

Bringázni járunk, motorozni járunk... de kötöttük már össze az airsoftot és a motorozást is... de az fájt :D

2017. aug. 14. 08:36
 15/20 anonim ***** válasza:
22%

Uh megfordítanám a kérdést:

-mit lehet csinálni városban?

2017. aug. 14. 08:37
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
Mindenhol tudja az ember unatkozva érezni magát, ha olyan típus, én debrecentől nem messze lakom, imádok kint lenni a kertben, kutyával foglalkozni, persze igénylem a városi dolgokat, de azt mondom, hogy ez így pont optimális, csak egy kocsi kéne, jogsi van :DD Több ismerősöm a belvárosban lakik semmit nem tud csinálni, a besötétített szobában fekszik, tvzik, nyomkodja a telefonját... a város közepén... szóval szerintem totál emberfüggő, h kiunatkozik. Persze megértem a problémád 15évesen én is a városba vágytam, mert a barátaim mind bent laktak és itthon meg semmi normális ember nem volt. De elvoltam magamnak elmentem az árokpartra, erdőbe, bringáztam sokat leleményesnek kell lenned, ha valóban igaz, h ennyi a fizud berendezhetsz egy otthoni edzőtermet kigyúrhatod magad, rögtön van mivel foglalkozni :DD habár hozzáteszem ha ennyit keresel nem tudom milyen munkát végezhetsz, h még unatkozni is van időd :DDDD elárulod, akár priviben is! 21/F
2017. aug. 14. 13:41
 17/20 anonim ***** válasza:
71%

Ez érdekes, mert én városban nőttem fel, de ennyi idősen se unatkoztam nyáron. Haverokkal eljártunk focizni, bringázni (ezt sokszor egyedül is megtettem), strandra stb. Igaz, nekem szerencsém volt, mert a város szélén volt a nagyszüleimnek egy telke egy kis házzal, ahova rendszeresen kijártunk. Ott volt munka is, de pihentünk is, szóval ez így nem volt rossz :) Azt még hozzáteszem, hogy mikor rossz idő volt, akkor meg rengeteget olvastam.

Találd fel magad! 15 évesen nem hiszem, hogy nem lenne mit csinálnod!

2017. aug. 14. 15:19
 18/20 anonim válasza:
74%

Hogy lehet falun unatkozni? :O

Én 17 éves vagyok, de főleg ilyenkor nyáron alig vagyok otthon. Páran haverokkal ahogy reggel felkelünk, összeszedjük a bandát aztán megyünk túrázni, bicajozni, vagy épp beülünk valamelyikünkhöz hülyülni.

Ha épp nincs semmihez kedvünk akkor esténként kimegyünk kocsmában, és van hogy ott is olyan jól elszórakozunk (zenegép,biliárd,póker) hogy csak éjjel/hajnalban megyünk haza.

Szintén itt a faluban van egy öreg házunk, ahol a dédszüleim laktak, aztán apám megörökölte a házat. Nem adtuk el mert elég ramaty állapotban van már. Nyár elején elmegyünk oda a haverokkal, lekaszáljuk a gazt, átszellőztetjük a házat és ott szokunk buliakt csinálni (hangos zene, gulyásozás, grillezés, hívunk csajokat).

Néha sikerül akkora bulit csapni hogy másnap olyan pletykák vannak az itteni öreglányoktól. Olyan dolgokat tudunk meg magunkról amit még eddig mi sem tudtunk.

2017. aug. 20. 13:12
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
fát vágni sokat aztan bepakolni az egeszet a helyere.
2017. szept. 12. 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
Engem csak egy dolog érdekel, Magyarországon hogy keres egy 15 éves fiú havi 200-300 ezreket?
2017. dec. 24. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!