Mit lehetne beszólni az ilyen hitelből nagyzoló szomszédnak?
Az egyik szomszédom akikkel elég sokat beszélünk, folyamatosan minket majmol.
Idén januárban Kubába voltunk üdülni. Mikor megtudták hova megyünk, ők rá 2 hónapra bejelentették hogy ők is oda utaznak, csak ők Júniusba. Én erre annyit mondtam, hogy mi is Júniusba akartunk, hisz akkor negyedáron van, de az utazási irodába lebeszéltek róla, mert ott nyáron esős évszak van. És képesek voltak Júniusba Kubába menni. Továbbá mi múlt hónapban voltunk Tenerifén, ők ma bejelentették hogy jövő héten elutaznak Gran Canariara.
Abból gondolom, hogy hitelből játszák az agyukat, hogy nemrég elkottyintotta magát, hogy ugye építkeznek és a 3. Gyereket a 10+10 CSOK miatt vállalták be. Meg hát az autójukon is hitel van tudomásom szerint. Így nem hiszem hogy ennyi törlesztő mellett, a nyaralások árát kp-ra kifizették. Gondolom csak azért hogy megmutassák hogy nekik is telik rá.
Valami jó beszólásra várok ötleteket, ami nem túl sértő, de mégis találó.
Hitelt, CSOK-ot is annak adnak, aki képes fizetni, az nem ajándék, ha nem hitelképes, nem tud 3. gyereket szülni CSOK-ra. Autót is úgy tud venni, ha hitelképesnek találják.
Ingyen tankönyv minden alsósnak jár, az egykének is.
Én még azt is megdicsértem, amikor a szomszéd kifestetett, hadd örüljön, minek irigykedni. Kinek mutassa meg, ha nem az ismerősöknek.
Még az is lehet, hogy a szülők befizették őket nyaralni és akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!