Tolna, Baranya, Somogy megyében élők! Mondanátok kicsi 1000 fő alatti falvakat, ahol már jártatok, és ismeritek hogy van jó szálláshely?
Figyelt kérdés
minimum 25, de ideálisabb lenne a 30 főt fogadni képes szállás. Faház, fogadó, apartman, gyerektáborok mind jöhetnek, a lényeg hogy kicsi település legyen, minél távolabb a megyeszékhelyektől.
Nem árt ha van nagyobb nyílt területe a falunak, mint focipálya vagy ilyesmi.
Köszi
2017. aug. 5. 22:23
1/3 anonim válasza:
Puspokszentlaszlot nezd meg, szuper hely, van tabor is, szallas is.
2/3 anonim válasza:
Kocsola egy kis falu Tolna megyében. Van egy két szintes vendégház, le lehet foglalni nagyobb társaságnak is. Csendes, békés hely. Nagyon szeretem. Erdő, mező, szántóföldek, halas tavak.
3/3 anonim válasza:
Kettő ilyen helyen voltam:
Baranyában "Kán" nevű település; Tolnában pedig "Ladomány".
Szállás van-e, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!