LinaLight kérdése:
Pécsen és Baranya megyében ennyire nincsenek fiúslányok/butchok?
Figyelt kérdés
Ahogy sétálok az utcán és nézem a baráti köröm,szinte egy ilyen lányt nem.találok.
Hiába szeretnék ilyen emberekkel beszélgetni...valóban nem sok ilyen lány van erre vagy csak rossz helyen vagyok rosszkor? :D
2017. jan. 9. 20:00
1/9 anonim válasza:
Ehh, hát nem tudom, én pécsi vagyok, és nekem meg pont az a problémám, hogy mindig mindenhol csak butchokat látok, (hozzám hasonló) lányosabb leszbikusokat pedig szinte soha... :D 17/L/L
2/9 A kérdező kommentje:
Nálam meg pont fordítva. Mindenhol nőiesebbeket látok,de fiúsakat sehol.
18/L
2017. jan. 10. 22:19
3/9 A kérdező kommentje:
Én is meg egy két barátnőm is a nőiesebb oldalt képviseljük,de még a Wannabe-ben sem láttam butchokat. Kicsit elveszettnek tűnik a dolog :'D
2017. jan. 10. 22:22
4/9 anonim válasza:
nekem meg az a problémám hogy egyáltalán nem látok leszbikusokat Pécsen. :D 19/L/L
5/9 anonim válasza:
Én is az vagyok és azokat keresek de nem írom ki magamra 19/L Pécs
6/9 anonim válasza:
Akkor én nyertem, mert én fiúsat és lányosat is látok. :P
7/9 anonim válasza:
Akkor ezek szerint legalább nem én vagyok az egyetlen, akinek nem igazán jön össze ez a dolog... :/ (első voltam)
8/9 anonim válasza:
Szia én is ilyen lanyokat keresek.. de nem találok legalabbis shemale lanyokat.. pesten lehet de fizetősek olyan meg nem érdekel😀
9/9 anonim válasza:
Engem csak a lányos lányok érdekelnek szóval ha van itt köztetek olyan írjon aztán beulhetnenk valahova :) viszont én is lányos lány vagyok 21 eves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!