Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért csinálják ezt az emberek?

Miért csinálják ezt az emberek?

Figyelt kérdés
Évek óta az a tapasztalatom, hogy dél és kettő között, amikor általában az a pihenés és a kikapcsolódás ideje, akkor valakire mindig olyankor jön rá a kopácsolhatnék, mintha az volna a kötelező időpont és alkalom rá. Miért nem lehet azt délelőtt elintézni, vagy késő délután?
2017. júl. 24. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
azt hiszi akkor zabálnak és azt nem zavarja a kopács, délután meg lehet épp fáradtan jönnek haza munkából és nyugodtan akarnak tévézni, a délelőttre viszont dunsztom sincs
2017. júl. 24. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Évek óta az a tapasztalatom, hogy dél és kettő között, amikor általában az a pihenés és a kikapcsolódás ideje" Hát én most munkahelyen vagyok, bár az igaz, hogy épp szünetezem.

Késő délután krvára nem örülnék neki, amikor hazaérek.

2017. júl. 24. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki nappal dolgozik, az delutan pihenne, ezert az nem jo idopont. Aki ejszaka dolgozik, az pedig delelott pihenne, foleg nyaron, amikor mar del korul olyan meleg van, hogy nagyon nem lehet tovabb aludni. Ez az 1-2 ora pont az az idoszak, amikor szinte mindenki ebren van, szerintem ilyenkor zavar vele a legkevesebb embert.
2017. júl. 25. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!