Szerintetek égő lehet hogy nincs központi fűtésünk?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy kandallóval/kályhával fűtünk. Valamelyik nem a legjobb állapotába van. A ház normálisan néz ki de a kályha(ami a szobámba van) nem néz ki a legjobban. Szóval ha áthívnék valakit az neki égő-nek tünne?2017. júl. 15. 06:10
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen körből jön az illető. Ha olyanból ahol gázzal fűtenek és azt sem tudja, hogy működik akkor csodálkozhat rajta, de szerintem ekkor sem égő.
Miért lenne amúgyis égő? ( jó ha meggyújtod akkor égő...)
Hogy mégdurvábbat mondjak vannak helyek ahol még a zuhanyzás is úgy működik, hogy alágyújtasz. És szerintem nem az.
Engem pont nem érdekelne. Ilyenkor gondolom amúgyis levan takarva valamivel hisz úgy sincs használva, akkor meg nem is annyira föltűnő.
22/f
2/4 anonim válasza:
nekunk is csak kandallo meg kalyha van, szerintem nem szegyen, viszont szar hogy orokke fat kell venni aztan osszevagni meg behozni, kozponti futes kenyelmesebb sokkal.
3/4 anonim válasza:
Mi ebben a szégyen? Szép és jó mikor ropog a fa a kályhában,olcsó is így fűteni, kanadalókat meg a milliárdosok is raknak be a házakba ,mert menő.
4/4 anonim válasza:
hat azt nem mondanam hogy olcso igy futeni, nagyon draga a jo fa, es nagyon nehez olyat venni ami nem vizes es fut is a fabrikett az egyetlen ami tenyleg jo is, meg rengeteg munka van ezzel en jobban orulnek egy kozponti futesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!