Az internet nagy, de mégsem találnak egymásra az emberek? Jól látom? Lehet az a baj hogy nincs egy központi magyar barátkozós oldal?
Voltak ilyenek iwiw, myvip de nem veletlen, hogy mar nincsenek.
Jó kis myvip, de hiányzik...😔😔
Mert sajnos manapság nem erre van igény.
Emlékszem régen, olyan 8-10 éve sokat Chateltem. Eleinte konkrétan csajok írtak rám, voltak tök normálisak, nem a külső volt az elsődleges, hanem a belső is számított. De tényleg, felmentem, 10-ből 8 visszaírt, nyitottak, jó fejek voltak.
Manapság?
Az egész egy húspiac. Vannak jóképű haverjaim, barátokat, barátnőt ők sem találtak, viszont heti több lány "felajánlja" magát egy-egy éjszakára. Erre van igény. Én meg nem vagyok jóképű, és szó szerint szóba sem állnak velem neten. Konkrétan 1000-ből 1 ha válaszra méltat.
Engem ez nagyon elszomorít. Sosem voltam igazán népszerű ember, de legalább interneten megismertem olyanokat, akikkel eldumálgattam, kapcsolatok, barátságok születtek. Manapság meg semmi, de az a fura, hogy valahol én sem igazán vágyom már rá.
#1 én épp azon vagyok éppen, vagyis joideje... :D
Persze, csak kicsiben.
Ha teszel bele reklámokat azokból fenn lehetne tartani egy ilyen oldalt, de annak rengeteg hátránya van. Már eleve abból a szempontból hogy az emberek 99% át ez halálra idegesítene és emiatt elriadnának az oldaltól, másfelől rengeteg munka kell ebbe, iszonyatosan sok, és a reklámok utáni bevétel az elmenne az üzemeltetésére mert az sem 2 forint és az üzemeltető(knek) pedig szinte semmi nem marad a pénzből.
Egyébként régen jó volt a Myvip meg az MSN és az IWIW időszak, de ugye a facebook amikor berobbant az országba ezeket ugye egységesen tudta adni és ugye ezek a kis dolgok apránként megszűntek.
Egyedül a Skype az ami még életben van úgy ahogy.
A sok társkereső oldalon is nem véletlen kell fizetni a tagságért, ingyen csak nagyon alapszolgáltatást adnak az embernek ami maximum arra jó hogy körülnézzenek rajta. Ezt is meglehet érteni, igaz hogy sz.r így de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!