Mit tegyek, ha tanárom lett a szomszédom?
Húúúú, nagyon utálom az ilyen simogatós embereket, a hideg ráz ki tőle, de sok felnőttnek ez természetes dolog, hogy megsimogatja a gyerek fejét stb. szóval nem feltétlen kell rosszra gondolni. Nem tudom... Lehet, hogy neki még gyerek vagy, pedig nem vagy az, pont abban a korban vagy, aki se nem gyerek se nem felnőtt, de sok felnőtt nehezen veszi ezt észre.
Mindenesetre ez inkább a nagymama korúak szokása, nem 40 éves nőké, úgy minden egyben, ahogy felvázoltad mi a szitu, ezt abszolút normálisnak tartanám egy a nyugdíjas éveihez közel járó vagy már nyugdíjas embertől, de egy 40-es nőtől... szóval le vagyok döbbenve, nem tudok rá mit mondani, nem tartom valószínűnek, hogy szexuális jellegű közeledés lenne, mert nem kell minden szarba ezt belelátni, mert még a végén egymáshoz sem merünk majd szólni, de tanácsot sem tudok adni, hogy mit tegyél. Légy kedves, köszönj s ennyi, le van tudva. Hogy anyádék barátkoznak vele, az meg természetes dolog, akkor is így tennének, ha nem lenne a tanárod.
Mai világtól ez teljesen idegen viselkedés, hogy valaki önként felajánlja a segítségét, hogy elvisz suliba ha úgy is egy az útvonal... Megértem, ha ez meglepő, én vidéken élek, most vettem egy gyümölcsöst, a szomszédnak az volt az első dolga, hogy átjött, üdvözölt, felajánlotta, hogy ha bármi segítség kell, van vmi két emberes meló, ki kell hozni valamit kocsival, csak szóljak. Itt ez a természetes, hogy kérni sem kell. Úgyhogy az, hogy felajánlotta, hogy segít ha nem értesz valamit, hogy bevisz reggel a suliba, ha egyszer úgy is egy az irány azt normálisnak tartom. Hogy néz az ablakból, hááát... sok ilyen ember van, ez szerintem inkább unalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!