Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha tanárom lett a...

Mit tegyek, ha tanárom lett a szomszédom?

Figyelt kérdés
Budapest déli részéről átköltöztünk a múlt héten az északira, mivel nagyobb kertet akartunk volna...Nem is ez a lényeg...az a lényeg, hogy rá 2 napra tudtam meg, hogy a szembe lévő házba lakik a tanárom és kedves családja...Ezt úgy tudtam meg, hogy mikor mentünk vásárolni ott voltak és bemutatkoztak....Egyébként nő a tanár és földrajzot tanít nekem 1 éve ...és jól kijöttem vele...Amikor megtudta, hogy a zomszdja leszek egyből átakart hívni, meg azt mondta, ha nem értek vmit segít, megogy mehetünk szeptembertől együtt suliba, meg sokszor látom, hogy bámul ki az abalakon, egyenesen rám..És ami még a csucspont, hogy penteken jonnek át hozzánk a sütögetős buliba...Tanárok, diákok ti mit szólnátok ehhez ?

2017. júl. 10. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Húúúú, nagyon utálom az ilyen simogatós embereket, a hideg ráz ki tőle, de sok felnőttnek ez természetes dolog, hogy megsimogatja a gyerek fejét stb. szóval nem feltétlen kell rosszra gondolni. Nem tudom... Lehet, hogy neki még gyerek vagy, pedig nem vagy az, pont abban a korban vagy, aki se nem gyerek se nem felnőtt, de sok felnőtt nehezen veszi ezt észre.

Mindenesetre ez inkább a nagymama korúak szokása, nem 40 éves nőké, úgy minden egyben, ahogy felvázoltad mi a szitu, ezt abszolút normálisnak tartanám egy a nyugdíjas éveihez közel járó vagy már nyugdíjas embertől, de egy 40-es nőtől... szóval le vagyok döbbenve, nem tudok rá mit mondani, nem tartom valószínűnek, hogy szexuális jellegű közeledés lenne, mert nem kell minden szarba ezt belelátni, mert még a végén egymáshoz sem merünk majd szólni, de tanácsot sem tudok adni, hogy mit tegyél. Légy kedves, köszönj s ennyi, le van tudva. Hogy anyádék barátkoznak vele, az meg természetes dolog, akkor is így tennének, ha nem lenne a tanárod.

Mai világtól ez teljesen idegen viselkedés, hogy valaki önként felajánlja a segítségét, hogy elvisz suliba ha úgy is egy az útvonal... Megértem, ha ez meglepő, én vidéken élek, most vettem egy gyümölcsöst, a szomszédnak az volt az első dolga, hogy átjött, üdvözölt, felajánlotta, hogy ha bármi segítség kell, van vmi két emberes meló, ki kell hozni valamit kocsival, csak szóljak. Itt ez a természetes, hogy kérni sem kell. Úgyhogy az, hogy felajánlotta, hogy segít ha nem értesz valamit, hogy bevisz reggel a suliba, ha egyszer úgy is egy az irány azt normálisnak tartom. Hogy néz az ablakból, hááát... sok ilyen ember van, ez szerintem inkább unalom.

2017. júl. 12. 14:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, a gyerekei közel járnak suliba ezért ők később indulnak...és nem a saját autójával mennénk suliba, metróval:D asszem csak 1 autó van és az a férjéé. Hm eddig 3x kaptam rajta, h bámul ki...lehet csak épp nézett ki, gondolom nem azt várta, hogy én mikor jövök ki a kapun...
2017. júl. 12. 14:45
 13/16 anonim ***** válasza:
De ha te most végig ezen fogsz pörögni, amíg véget nem ér a suli, akkor addig nem lesz valami nyugodalmas életed.
2017. júl. 13. 13:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Jó igazad van, köszönöm szépen az eddigi kommenteket! zöld kezecskék mentek pár embernek...
2017. júl. 13. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha te vagy a kedvence, próbáld elviselni. Jobb, mint ha pikkelne rád.
2017. júl. 22. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindketten flúgosak vagytok.
szept. 24. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!