Jól tettem, hogy szóvá tettem?
Éjszaka tűz volt a házunkban. Mivel nincs közös képviselő, ezért én vettem kézbe a dolgokat, leadminisztráltam a tűzoltókkal, reggel intéztem a takarítást, visszakapcsoltattam az áram, bejelentettem a biztosítónak.
Este jött egy körlevél az egyik lakótól, hogy köszöni szépen Kérdezőnek (én) és XY-nak a sok munkáját.
Na most azt kell tudni, hogy ez az XY lófuszt sem csinált, de tényleg, itt sem volt, mert kiadja a lakását.
Erre én visszaírtam, hogy nem jogos neki megköszönni a dolgot.
Szerintetek jól tettem, vagy rá kellett volna hagynom
Köszi minden választ!
Én arra jöttem rá így 23 év után, hogy az idiótákra néha kevesebb energiámba kerül ráhagyni a hülyeségüket, mint meggyőzni arról, hogy idióták. Gondolj bele:
1) időt veszítettél azzal, hogy megírtad ezt a válaszlevelet,
2) igazából senkit se érdekel a véleményed,
3) talán még meg is utáltak téged, de az biztos, hogy nagyképűnek tartanak ezután.
Ebből a helyzetből te csak szarul jöhetsz ki úgy, hogy valójában semmit sem profitál belőle.
Ha te ettől jól érzed magad.
Engem nem érdekelt volna, kinek mit köszöngetnek, nem károsítanak meg vele engem, ha másnak is megköszönik. Akkor is, ha nincs mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!