Nem tudom elkezdeni az életem, mert nem tudok keresni annyit hogy külön tudjak költőzni?
Figyelt kérdés
Azt számolgattam ha lenne barátnőm és vele tudnék élni akkor is max 30-40 ezer maradna kajára meg mindenre így hogy lehet élni?2017. júl. 3. 21:26
2/3 anonim válasza:
Használd ki, hogy otthon laksz és nincs annyi kiadásod. Tanulj, keress másik munkát, vállalj plusz munkákat.
Amikor elkezdtem dolgozni én sem tudtam elképzelni, hogy hogyan fogok egyről a kettőre jutni. Volt olyan időszak, hogy minden napra volt plusz munkám, és még a munkahelyemen is elvállaltam plusz feladatokat, plusz pénzért. Gyűjtögettem. Közben elvégeztem két sulit. Aztán jobb pozícióba kerültem, több pénzért. Szóval alakultak szépen a dolgok. Csak hát nem azt kell várni, hogy azonnal sikerül minden. Ehhez évek kellenek.
3/3 anonim válasza:
Keress olyan munkát ahol többet ekresel... komolyan, fiatalként sem lehetetlen a 300-400k fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!