Miért dühös a szomszéd? Van oka egy ilyen hülyeségért haragudnia?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy olyan kutyát, ami a szomszédomnak van, és most haragszik rám... Olyanokat mondot h ha hazajön a férje, akkor alaposan elbeszélget velem! (Egyb bocsánat a helyesírásért, csak ilyen érdekes billentyűzetem van)2017. júl. 1. 22:41
11/15 anonim válasza:
Provokátor!!! Mikor fogjátok már fel, hogy kamu? Egész este itt veri a nyálát és cigányozik!
12/15 anonim válasza:
#9 ezen jót nevettem :DDD maximálisan egyetértek veled!
Zöld pacsit adtam!
A szomszéd meg tehet neked egy szívességet.
13/15 anonim válasza:
Ne félj, hazajön a férje átmegy hozzád bevágtok pár sört, közben a férj elmondja hogy milyen szar a feleségével együtt élni.
14/15 anonim válasza:
A szomszéd azért lehet dühös, mert nincs vele tisztában, hogy bárki másnak is lehet olyan kutyája, mint neki.
Ötös, fejezd már be, szerinted, ha valaki cigány, akkor mi a rossz ennek a megállapításában? Ha azt írta volna, hogy roma, neked az sem tetszene. Különben is, a szomszéddal nem az a gond, hogy cigány részben, hanem az, hogy bunkóskodik.
15/15 anonim válasza:
Ha csak annyi a "bűnöd", hogy az övéhez hasonló kutyát vettél és más okot nem adtál az "elbeszélgetésre", akkor ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!