Miért piszkál a szomszéd? Mi közehozzá?
Sziasztok
Miért piszkál a szomszéd ?
Tegnap hoztam haza életem első kocsiját 3 évig gyűjtöttem rá és amint észre vette a szomszéd egyből pattogot hogy " minek neked ilyen kocsi meg piztos apuci vette "
Igaz nem egy olcsó autó (2millio ) egy 2009-es skoda octavia rs kombi
Arról én nem tehetek hogy ő egy régi suzukival jár , de azért mi köze van hozzá hogy miből vettem
19 évesen egy egész fiatal autót .?
Szia:)
Az ilyen rosszindulatú bunkó irigykedő állatokkal ne foglalkozz.
Egyszerűen irigykedik a kocsidra hogy neki nincs olyan.
"Azért, mert halálfélelmem lenne egy papírvékony lemezből készített 800 kilós fapad Swiftben."
Azért én biztonságos helyen tárolnám a kocsit, ezek miatt szoktak véletlenül megkarcolódni.
Az ilyen embert hagyni kell "a saját levében főni".
Csak idő kérdése, és rá fog jönni, hogy ha emberszámba vesz, normálisan kommunikál az irányodba, akkor fog választ is kapni.
Egyébiránt: Azzal foglalkozzon, ami vele egyidős és a lába között van, - nem adott Neked soha kenyeret, hogy számonkérhessen bármit is!
Köszi a válaszokat :)
Fateral tegnap össze futottunk vele a boltban és meg kérdezte tőlle hogy miért zavarja , hogy ilyen kocsit vettem . Annyit válaszolt neki hogy ennyi időssen nem tud az ember ilyen kocsit venni főlleg hogy iskolába jár ... fater mondta neki , hogy 1 semmi köze hozzá hogy miből van a kocsi , 2 amíg mások buliznak én meg melozok mert céljaim vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!