Mi értelme levágni a fűvet?
Figyelt kérdés
Az utcánka mindenki lenyírja a füvet, sőt nekem is beszóltak hogy miért nem nyírom le "mert hogy néz az ki"
Amúgy meg nem értem mi a baj a fűvel, engem nem zavar, ahova megyek ott meg ki van taposva. A Kutyám is imádja a nagy füvet.
2017. jún. 13. 16:47
11/14 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy nem lehet bünteteni az téved. Lehet büntetni.
Önkormányzat hozhat olyan rendeletet településkép védelme érdekében, hogy köteles vagy a portádon kaszálni, füvet nyirni.
Igy ha a szomszedodat zavarja, akkor az önkormányzat büntet, és füvet is nyirnod kell.
12/14 anonim válasza:
Így van... igaz ez a mindenféle gazra, csalánra, stb-re... csak épp nem a fűre...
13/14 anonim válasza:
Figyú kérdező én tök megértelek, utáltam a fűnyírbálást tologatni fél napig a rekkenőben, rinyált a szomszéd is, fogtam az egész szart és lefújtam totál növényírtóval,kiszáradt az egész rohadás és azóta nincs több fűnyírás gond.
14/14 anonim válasza:
Akkor már inkább vegyél egy kecskét... vagy két libát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!