Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg gáz, ha valaki lakópar...

Tényleg gáz, ha valaki lakóparkban él, és a kertjében zöldséget, gyümölcsöt termeszt?

Figyelt kérdés
A szomszédaim annyira lenéznek ezért. Medencéje van az egyiknek, plusz az egész kertjük lefüvesített, vagy ahol nincs fű a ház fala mellett, ott le van szórva fakéreggel, vagy kaviccsal. Van egy pár bokor, virág és ennyi. Nekem meg van egy kb. 50 m2-es területem, amit beültettem zöldséggel, gyümölccsel. Mindketten beszóltak már emiatt, amikor épp kapáltam, vagy locsoltam. Most tényleg ennyire ciki, ha a mai világban valaki földet művel?

2017. jún. 4. 10:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jún. 4. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne hari, kicsit off téma lesz de ez ugrott be a kérdésről :D

Nemrég jártam Grúziában, Kutaisziban vannak 10 emeletes panel tömb házak nem betonos a környékük hanem füves fás, és sokan annak a "kertjében" magyarul kb az utcán tartanak csirkét,kakast, kecskét :D

És a panelházak között kukorékol hajnalban a kakas, mekeg a kecske stb :D

És annyira természetes ez mindenkinek :)

amúgy semmi baj nincs veled, ne foglalkozz a szomszédokkal, mindenki azt csinál amihez kedve van, mondd meg nekik hogy téged ez kapcsol ki és kész

2017. jún. 4. 14:54
 13/14 Kései Sirató ***** válasza:
Magánügy, jogod van hozzá, ne törődj velük!
2017. jún. 4. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
És mondhatod a kis tudatlanoknak, hogy az olyan városok mint New York, Tokio, Johannesburg, Oslo, Stockholm, Berlin, Missouri tervezik, hogy támogatják a városban gazdálkodást mert minden szempontból előnyös
2017. jún. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!