Panelházba nem engedik, hogy koszoruljek, hegesszek. Mit tegyek? A szomszéd család nem engedi.
Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 16:42
1/19 anonim válasza:
Koltozz a trollok barlangjaba. Ott megengedik.
2/19 anonim válasza:
Felújítást meg kell engedniük, ha napközben végzed.
3/19 anonim válasza:
Hát én elzárással büntetném aki reggel 8-tól este 9 -ig bass za az annyát hétvégén is. Hétköznap oké de baz dmeg hétvégén??????
4/19 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem engedik meg. Maximum utálni fognak érte. Vegyél nekik csokit, sütit, vagy valami apróságot, és kérj elnézést.
5/19 anonim válasza:
a Ptk. alapján tartózkodnod kell minden olyan magatartástól amely másokat különösen a szomszédokat szükségtelenül zavarja. A lakásfelújítás szükségszerű zavarás. Ha munkavégzés céljából köszörülsz és hegesztesz a panelban már szerintem nem megengedhető, az egy lakóház, nem műhely.
6/19 anonim válasza:
ezt én sem értem miért nem lehet panelban műhelyt üzemeltetni
7/19 anonim válasza:
Egyáltalán mit akarsz hegeszteni, meg köszörülni egy panelban???
A hegesztéshez van tűzvédelmi szakvizsgád nyuszibogyó?
8/19 anonim válasza:
még hányszor teszed el a kérdést
9/19 anonim válasza:
Momentán egy panellakás pont nem erre való.
A mi szomszédunk egy asztalosmester, és lám, ő műhelybe jár.
10/19 anonim válasza:
Főleg egy panelban ahol szóról-szóra hallani, hogy mit beszélnek a szomszéd lakásokban. Elég bunkó dolog. A szomszéd nem tilthatja meg, hogy ne csináld, de jegyző igen. Sőt meg is bírságolhat, ha tiltás ellenére folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!