Ha a szomszéd megkérne hogy nyáron ne az erkélyen dohányozz mert nem tud szellőztetni figyelembe vennéd?

Teljesen alap, hogy NEM az erkélyen dohányzol, hacsak nem vagy kőbunkó!
Volt egy ilyen kedves szomszédunk, kismilliószor szóltunk neki - persze felelslegesen -, aztán meguntuk és mikor kiment cigizni, akkor én virágot öntöztem. Kész, aki a szóból nem ért, így járt.

Röviden fogalmazva: Nem.
Ott füstölök a saját házamban ahol akarok és amikor akarok
Nem ugráltat senki
Ha nem tetszik neki csukja be az ablakot
Ennyi.

14-es jó, de ne csodálkozz, ha kapsz a fejedre egy adag ezt-azt, mert a feletted lakónak a farka kivan, hogy füstszagú a lakása.
Mert bármilyen hiperszuperek is a nyílászárók, nálunk csukott ablaknál lazán bejött a cigiszag.
Az exem azonnal megérezte, ahogy elkedzdett az erkélyén dohányozni az alattunk lakó majom.
MEntalitás ugyanez, szarok mindenkibe, az én házam.
Igenám, de egyszer jól rácseszett, mert az alatta parkoló kocsi tulajdonosa szinte ráverte az ajtót, hogy a töke televan, hogy mindig hamus a motorháztető, és ha megéegyszer meglátja, feljelenti rongálásért. :D Persze, nyilván túlzott a srác, de igaza van.
Engem nem zavarnak a dohányosok, én is toltam egy kis ideig, de arra figyeltem, hogy ne másokat füstöljek már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!