SOS! Állandóan zaklatnak kameráznak, videofelvételt, hangfelvételt csinálnak! Mit tehetnék? Egyszerűen már megőrjitenek a szomszédok!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyszerűen tétlen vagyok.. A szomszédok kiállhatatlanok nem lehet zenét hallgatni mert visitanak és elő kapják a telefont. Nem lehet ricsaj se semmi. Most hétvégén abból volt a vita mivel párom motor rajongó, van is neki hogy miért buggasa. Párom kiakadt mivel megláta hogy megint kamerázz és elhordta mindenek.. Ő is minket.. Volt bent panasztételen az önkormányzatnál de azt mondták itt nem tudnak mit kezdeni vele menjen a rendőrségre.. De mi nem szeretnénk miattuk tárgyalásra járni.. Két gyerekünk van de nem a gyerekek nehezítik meg hanem a szomszédok.. Már nem sok a híja párom pofán verje az egyiket, de attol félek ő issza meg a levét! Meg hát azt szeretném az apjuk is itt legyen velünk..Az a baj ő neki nem igazán van türelme az ilyen népséghez.. Nem értenek a szép szóból.. Szerintük ha nincs felesleges ricsaj nem lesz se hangfelvétel se semmi.. Csak tartsuk be.. Mi fiatalok vagyunk , ők meg már nyugdíjasok házsártos vénszivarok!!! Van erre megoldás? Esetleg valaki tudna mondana valami hasznosat?2017. máj. 9. 18:15
11/12 A kérdező kommentje:
A 10.válaszolónak űzeném, nem üvőlt a két gyerköcöm nem mindenkinek vannak neveletlen gyerekei, (bár úgy látom te jobban ismered a gyerekeimet mint én pfff hogy okoskodsz!!!!!!) az udvar elég nagy hogy szaladgáljanak tehát ahozz senkinek semmi közze mit csinálnak ha csendben csinálják..tény fiatal anyuka vagyok rengeteg energiával teli ezért is van mindig valami program lefoglalják magukat.. Nem szokásom kiabálni.. Nem is értem honnan veszel iesmit amikor nem is írtam!!!! Nem mindjárt bennem kellene a hibát keresni.. Sőt hozzá teszem zenét sem minden áldott nap hallgatunk esetleg hétvégén, mivel mind a ketten dolgozunk ha haza is érünk itt vannak a gyerekek szted az az első hogy neki álljunk zenét hallgatni chö.. A megnyilvánulásod katasztrofális.. Kertes házban élünk és képzeld nem ránk szoktak panaszkodni az itt lévő szomszédok hanem azokról akikről énis kiírtam a kérdést! Mivel ők az élő fába is belekötnek.. És akit te baromnak nevezel ő sem mindig bugasa a motort csak mivel csinálnia kellett mivel mindig elvállal szabadidejében ezt azt hogy megcsinálja ahoz csak ki kell próbálni.. Attól mert nem mindent irok le szóról szóra miért kell itt paraszt módjára viselkedni? Szerintem ez nem akkora nagy bűn hétvégén ha itthon vagyunk bent a lakásban zenét hallgatunk egy két óra hosszáig.. És az egyik válaszoló aki megnyilvánult nem szeretne a szomszédom lenne és ő 30éves korára nem banya.. Hát figyeld nem ismersz én sem téged SZERENCSÉRE de én sem laknák melleted mivel elég volt egy hozzászólásod leír belőle hogy egy házsártos magadnak való nő vagy, és persze lehet itt majd engem leszólni, meg felettünk ítélkezni de ha nem tudsz normális segítőválaszt írni minek ütőd bele az orrod.. Remélem megtapasztalsz az életed során olyan szomszédot mint te magad és majd ölitek egymást!!!
2017. máj. 21. 11:35
12/12 anonim válasza:
"Kedves" kérdező. Látom az öntudatod nagyobb mint az eszed. Mondom még egyszer, hogy te is megértsd: TÁRSASHÁZ. Ha zajongtok, a motort bőgetitek akkor ZAVARÓ. Vágod öntudatos? A gyerekeid pedig nem hiszem, hogy halkan rohangásznak abban a kertben. Személy szerint két ugyanilyen paraszttal vagyok körbevéve mint te. Az egyiknek felettem folyamatosan sikít és rohangászik a kölyke. Üvöltöznek. Szerinted mennyire zavaró amikor hétvége van és pihennék? A másik kretén meg a kutyájával nem bír. Éjszaka 2-kor vonyít a kutya, és minden ajtó csukásra is. Legyen a nap bármely szaka. Úgyhogy ne oszd itt az észt. Vegyél vissza az öntudatodból, és viselkedj normálisan a többi lakó zavarása nélkül. Ezen mit nem értesz??? Vagy költözz egy tanyára , ott lehet rohangálni, üvöltetni a zenét meg a motort. A megnyilvánulásod pedig mindent elárult rólad. Ennyi. Teee.... fiatal anyuka... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!