Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ebben az esetben hogyan lehet...

Ebben az esetben hogyan lehet megfingatni a szomszédot?

Figyelt kérdés

Vélhetőleg napközben, mikor nem voltunk otthon átdobott a kennelbe egy petárdát. (megtaláltuk a maradványát)

Nos ez a kutyámat idegileg teljesen kikészítette. Már retteg a kertben.

És szinte őrjöngök dühömben, hogy semmit sem tehetek.

Ha szólok a szomszédnak, mindent csípőből tagadni fog.

Kamera nincs, ami rögzítette, hogy ő volt. (csak ő lehetett, mert az utcáról nem lehet oda behajítani semmit.)

Tehát effektíve más nem lehetett.

Már előzőleg is piszkálták a kutyát.

2017. máj. 4. 11:28
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
91%
De szivassad a rendőrre. Mond h van egy jó ismerősöd aki állatvédő nyomozó szal elindította az ügyet. :D Mondd neki, h valami barom petárdát dobott be, bár nem tudod hogy, hiszen az utcáról nem lehet. Mindenesetre az ismerős jard állatkínzás, illegális petárdázás miatt indított nyomozást. Szerencsére van ujjlenyomat. :D
2017. máj. 4. 12:01
 12/43 anonim ***** válasza:
30%

Magyarul pontosan ugyan azon a szinten vagy ahol ő...

Kerék kiszúrás stb...

Nem bosszút állni kell hanem megoldani a problémát!

2017. máj. 4. 12:01
 13/43 anonim ***** válasza:
94%
Valószínüleg egy tajpar.sztal van dolgod és emellett lehet hogy élvezi is hogy kicseszik veled,ha te is visszavágsz neki akkor nem holmi rajzszőg kell.De én nem mentem bele a játékba az én szomszédommal,ez idegesítette a legjobban,kamera kinnt volt aztán amikor már átmászkált hozzánk és elvitt dolgokat meg tönkretett akkor beszívta.
2017. máj. 4. 12:03
 14/43 anonim ***** válasza:
29%

Te figyelj már... Mi a fenének végigvinni az eszkalálódás folyamatát?

Ha ennyire ki tud jobban ártanit akarsz indítani, akkor öld meg.

A kutya ugat - petárda - kocsi rongálása - o visszavág, de vissza... bla-bla-bla.

Az egész a "ugatott mint minden kutya szokott"-nál bukik el...

2017. máj. 4. 12:04
 15/43 A kérdező kommentje:
12es: én nem mínuszoltalak. De nézz rá, hogy áll a kommented. Magáért beszél.
2017. máj. 4. 12:13
 16/43 A kérdező kommentje:

14es: akkor szerinted az a megoldás, hogy ha a szomszédom lennél és vmi bajom van veled, akkor egy féltéglával bedobom az ablakod? vagy átcsengetek és pofán baszlak?

vagy petárdát dobok a kertedbe mikor kint vannak a gyerekeid?

nem lenne egyszerűbb szólni? és civilizált ember módjára megbeszélni?

2017. máj. 4. 12:14
 17/43 A kérdező kommentje:
tudom, hgoy ez itt a balkánon nem trendi. de mégis...
2017. máj. 4. 12:15
 18/43 anonim válasza:
29%
Szerintem menj át a petárda darabjaival és mondd meg neki, hogy vegye elő a józan eszét és itt hagyja abba, ha nem akar háborúzni, mert az neki is fájni fog.
2017. máj. 4. 12:16
 19/43 anonim ***** válasza:
22%

"nem lenne egyszerűbb szólni és civilizált ember módjára megbeszélni" ?

Hát ő megakarta veled beszélni de te nem . az hogy ugatott mint egy kutya szokott.

Na ez ami nagyon tudja idegesiteni, meg zavarni az embert.

Én a szomszédod helyébe egy anya disznót tartanék és azt visittatnám az ablakod alatt, és megtudnád milyen az amikor a más hülyeségét kell hallgatni.

2017. máj. 4. 12:22
 20/43 anonim ***** válasza:
8%

Kedves kérdező, pont te vagy az, aki egy feltételezésre építve, (csak ő lehetett) a civilizált keretet túllépve (érdekes, hogy szerinted oké, hogy néha ugat a kutya az meg l van szarva, hogy öt zavarja-e) bosszút akarsz állni.

Nézd, őszinte leszek, engem kicsit sem zavar, ha vinni akarod ezt a primitív ki a nagyobb sfej, te vagy a szomszéd vonalat, de az vicces lesz, ha kiszúrod a kocsi kerekét, és kiderül, hogy ö annyira azért figyel a dolgaidra, hogy van kamera.. :P

Amúgy meg, nyugodtan megvethetsz érte, de ha a kutyád ugatott, te meg leszartad, akkor a legcivilizáltabb dolog az volt, hogy még a szrt is belefagyasztotta mint negatív visszacsatolás az ugatás miatt. Legalább nem mérgezte meg, és drasztikusan bár, de megnevelte... helyetted.

2017. máj. 4. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!