Mit lehet ttenni ilyen szomszed ellen?
Már megint ez a rendőrség.Komolyan nem értem.Miért akarja mindenki mással megoldatni a problémáit?Mindenki óvodás lett?A rendőrség két dologra való.Hogy közlekedési szabálysértésekből befolyó profitit termeljen,meg hogy zsebre tegye az elfogott bűnözők pénzét.Ennyi nem több,másra ne is számíts.
A szatyrokat kidobod a getcibe,ha pampog akkor meg felpofozod,ennyi az egész.A pofon közben pedig közlöd vele,hogy vegyen halkabb ébresztőt,mert te is az övére kelsz.Ha elég fenyegető vagy,akkor el fog jutni a tudatáig.Ha valaki képtelen az együttélés szabályainak a betartására,azt nyomósabb eszközökkel kell ösztökélni amikből ért is.Az ő nyelvén kell megszólítanod,hogy meghalljon téged.
Te milyen ember vagy előző? És még nem vagy börtönben? Csodálkozom...
Vagy már onnan írsz??
És még te kaptál 100 %-ot.. Szomorú, hogy itt ilyen emberek vannak akiknek a te hsz.-ed és agressziód 100 %-ot ér :( Verje meg, pofozza meg :( Gratula :(
Mert a cipőjét kint hagyja a folyosón vélhetően az ő előterében, az órája meg csörög, a macskája meg nyávog :( Úristen... :(
És még a ruháját is összehajtogatja (biztos az is hallatszódik).
Most komolyan itt ennyi söpredék van??
Talán ha nem otthon döglenél egész nap, akkor nem zavarna, hogy más rendben felkel reggelenként, hogy elmehessen dolgozni. Nem tudom mióta bűn, hogy valaki kinyitja a ruhásszekrényt, vagy hogy telefon ébreszti..
Remélem "kamu kérdés", máskülönben ilyen helyesírással még a rendőrséget is nehéz lesz felhívni.. (107 sok sikert)
Gondolom egész nap otthon döglesz és ezért tűnik fel neked mindez.
Nem csodálom, hogy senki sem vesz komolyan. Ilyen helyesírással, stílussal meg pláne "problémákkal" szerintem te lehetsz a társasház Quasimodo-ja. Költözz ki az erdő közepére vagy tanyára, ott nem lesz olyan csúnya szomszéd, aki nyitogatja a saját szekrényének az ajtaját, akinek csörög az ébresztőórája, aki normális életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!