Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehetne tenni, ha a...

Mit lehetne tenni, ha a szomszéd úr folyton pucéran mászkál, tesz-vesz a telkén?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves lányom aki már fél kimenni a kertbe, mert hogy ott a "buta bácsi" .... komolyan mióta jött a napsütés, minden nap pucéran van, van, hogy hajolgat, kertészkedik, mindezt pucéran.... kiborulok már tőle idegileg. A másik kerítés nem megoldás mert ez egy osztott közös telek, sajnos nem állithatok fel bazinagy keritést. :(
2017. ápr. 4. 09:45
 1/8 koromarcsi ***** válasza:
74%

Szintem a rendőrség erkölcsrendészeti részén kell bejelenteni. Ezt hívják szeméremsértésnek, mely büntetendő cselekmény.

Pucéran ott járkálhat, ahol mások nem látják.

2017. ápr. 4. 09:54
 2/8 acelsziv ***** válasza:
70%
Saját telkén azt csinál amit akar. Neked meg jogod van át nem látható kerítést felhúzni pl nádszövetből.
2017. ápr. 4. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Nem, senki nem csinálhat azt a saját telkén, amit akar. Nem zajonghat, nem füstölhet, nem hagyhatja felgyomosodni a kertjét, és nem mutogathatja a farkát egy három éves gyereknek. Ha ő ragaszkodik a naturista életformához, akkor neki kötelessége átláthatatlan kerítésről gondoskodnia, nem a szomszédoknak.

Kérdező, az önkormányzat jegyzőjétől kérj birtokvédelmet.

2017. ápr. 4. 11:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ezentúl elsökörben az önkormányzathoz fogok fordulni, vagy kihívom a rendöröket... probáltam vele értelmesen beszélni, mert nyugodt tipus vagyok és szeretem a békességet, de már túl megy minden határon...
2017. ápr. 4. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
micsoda lelki trauma lehet a kislányodnak, hogy egy meztelen embert lát...
2017. ápr. 5. 07:48
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

A kislányod kitöl hallotta, hogy a meztelen buta bácsi ? Szerintem ha nem hivod föl rá a gyerek figyelmét, egy 3 éves gyerek , nem foglakozik ilyennel.

A saját udvarában ugy napozik kertészkedik ahogy neki jól esik, ha meztelen akkor meztelen, ha nyáron kánikulában , bundában akkor úgy.

2017. ápr. 23. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Youtube-ra vele!!!
2017. jún. 4. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt teheted, hogy másfelé nézel. Átláthatatlan kerítést annak kell építeni akit zavar a látvány.
2017. aug. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!