Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hová tudok fordulni?

Hová tudok fordulni?

Figyelt kérdés
A szomszédom kb másfél hónapja minden nap egy hordóban vmit meggyújt ami rettenetesen füstöl. Ráadásul felügyelet nélkül is hagyja mert elmegy otthonról órákra.
2017. ápr. 1. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jegyző, de bizonyos településeken csak bizonyos napokon van tűzgyújtási engedély.

De a korrektség érdekében először közöld ezt a szomszéddal, hogy zavar.

2017. ápr. 1. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Először szólj a szomszédnak, tudod... Másodszor kérdezd meg hogy van-e tűzgyújtási engedélye. Aztán mehet a jegyző.
2017. ápr. 1. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd ki a tuzoltokat!
2017. ápr. 1. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Már szóltam neki. Közöltem hogy országos tűzgyújtási tilalom is van. Azt mondta kit érdekel és ki vagyok én hogy ez engem zavar?
2017. ápr. 3. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"Azt mondta kit érdekel"

Mindenkit, aki nem akar büntetést kapni.

"és ki vagyok én hogy ez engem zavar?"

Konkrétan a szomszédja, és félsz, hogy a felügyelet nélkül hagyott illegálisan meggyújtott hordója leégeti a kerted. Ő ki, hogy ilyet megmer csinálni, és veszélyezteti mások tulajdonát és testi épségét!

2017. ápr. 3. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel. Jó régóta nem esett az eső, minden por száraz, tilos tüzet gyújtani! Amúgy meg érdekel, hogy mi a sz@rt égethet ilyenkor.
2017. ápr. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!