Már az agyunkra megy a szomszéd, a lakótársamnak is. Ahányszor a fürdőben vagyok mindig felkiált, és zaklat. Hova lehetne fordulni?
Nincsen barátotok vagy fiú ismerősötök? A legközelebbi zuhanyzásnál mondjuk leküldhetnétek őt, hogy kérdezze meg mi a problémája a perverz állatjának.
A főbérlő tud az esetről? Jó lenne ha neki is szólnátok róla.
És néhány hangfelvétel sem ártana bizonyítékul a zaklatásra.
Így igaz. Rá kell ilyeszteni pár sráccal, aki nem fél megmutatni, ki az ember a gáton. :)
A rendőrséget felejtsd el, komolyabb dolgokért is kinevetnek... Annyit érsz el a feljelentéssel, hogy napokig téma leszel ott, mint a "gcis lány".
Nem tudom, hogy megoldható -e, de ha van komolyabb hangfelszerelés, berakhatjátok a fürdőbe, és üvöltethetitek, csak hogy húzzátok az agyát.
Én mindig elégedett vagyok magammal, ha hallom anyázni a bunkó szomszédokat a zaj miatt. :)
De ilyenkor fenn áll a veszély, hogy másokat is zavartok, úgyhogy óvatosan.
Remélem megoldódik a problémátok! Szerintem fogadjátok meg az előttem szólók tanácsát, és hívjatok oda pár hímneműt, hagy beszéljék meg ők a dolgot.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!