Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért van az, hogy csak...

Miért van az, hogy csak Budapesten érzem jól magam? Ha elmegyünk máshová, alig várom, hogy visszaérjünk Pestre.

Figyelt kérdés
Egyszerűen más városokban bezárva érzem magam. Itt sokkal nagyobb távok vannak, nyílt utcák, terek, rengeteg ember. Érzem, hogy szabad vagyok. Más városokban (Veszprém,Eger,Sopron...stb) úgy érzem, hogy megfulladok a kis utcáktól, attól, hogy milyen pici a város.
2017. márc. 20. 13:57
 1/6 papagenou ***** válasza:
100%
ehhez vagy szokva, gondolom. mások pesten fulladnak meg hasonló okokból :)
2017. márc. 20. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez vagy hozzászokva. Én néha elkerülök Pestre, soha sem tovább egy napnál, de nekem az is bőven sok. A nagy zaj, autó autó hátán, tömegközlekedés túlzsúfolt, mindenki csak rohan, kilométeres sorok az üzletekben, fél óra csak átjutni az út túloldalára...Gyerekként imádtam, most inkább egy csendes kis falu vagy kisebb város nyeri el tetszésemet, Budapestet meg meghagyom a fiataloknak.
2017. márc. 20. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Az általad felsorolt városokat én sem szeretem. Sopron lepukkant, Veszprém is unalmas. De például Győrben jártál már? Egész jó hely! Én mondjuk nem egészen értelek, mert újpesti vagyok, és őszintén szólva én csak ezen a környéken mozgom, suli is itt van, esetleg még rákospalotára járok, néha barátnőimnél kökin vagyok, de egyébként nem mozgok körbe körbe Budapesten. Például Budát nem is ismerem. :D
2017. márc. 20. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem voltam még Győrben, de tervben van! Én pont hogy Budán lakom, I. ker.
2017. márc. 20. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok vele, pedig nem tős-gyökeres Bp-i vagyok, egy nagyon kicsi faluból migráncskodok itt.

De ugyanezt a "megfulladok"-ot érzem a szülőfalumban, a rengeteg hegy miatt. Körbezárnak, lassú miattuk a közlekedés, rengeteg baleset van az utakon. Cserébe nagyon szépek, viszont amíg ott laktam, gyűlöltem. Azt hittem, magát a falut, mint településformát utálom, aztán voltam az Alföldön egy faluban, azt meg szerettem :)

Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

2017. márc. 20. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
31%
Mert Pesti szív dobog benned és kész. Nem kell ezzel foglalkozni. Ott legyél ahol jól érzed magad. :)
2017. márc. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!