Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Utcafelé vizelő szomszéd, és...

Utcafelé vizelő szomszéd, és egy fogyatékos srác. Mit lehetne tenni? Ez két külön eset. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Egyből a tárgyra térek.Az ajtónkon ahogyan kilépek,és elszívok egy cigit.Gyakran látom,hogy megjeleni a túloldali szomszéd,és hugyozik. :( Elkaptam onnan a tekintetem,elkezdtem járkálni,és amikor újra oda néztem még mindíg csinálta,és erre felé nézett.Erre kb 2-hónapja kapott rá.48-év körüli pasi,és a facebook megosztásai is szexisták.Gondoltam arra,hogy egy napra kint hagyom a telefonomat ők feléjük,és felveszi ahogyan hugyozik.Minden nap ezt csinálja.Az utcán bármikor elhaladhst egy gyalogos,vsgy egy gyerek.Ha csak egyszer csinálta volna,esetleg 2x akkor elnézném ezt.De ez egynap kb 2x 3x ezt csinálja.Vele szemben a saját anyját,és apját valahogy elüldözte.Úgy költözött ebbe a faluba a pasi kb 5-éve.De ilyen lett...Az ahol hugyozik az ő kerítésén belül van.A kerítéstől kb fél méterre.Szinte majdnem mindennap látom legalább egyszer így hugyozni.Ha az utcán csinálná az köz szemérem sértés lenne,és rendőrség,de ez belül csinálja,és valószínűleg azért hogy őt valaki így meglássa...A nővel akivel együtt él azt sem nagyon veszi semmibe. :( Ti mit tennétek. ?

Ez egy második téma.A mögöttünk lakó szomszédban egyedül élt egy férfi,és összeköltözött egy két gyermekes anyával.Ez eddig rendben van.Velük nincs semmi gond.Viszont hozzájuk kapott egy srác aki olyan,hogy betegen született.Régebben sajnáltam.De tegnap a kislány a segítségemet kérte a német leckélyéhez.Én a köz kerítéshez oda mentem,és mondom hozd ide a könyvet,és meglátom hogy miben tudok segíteni.Nyugodt volt a kislány 12-éves.A bátja a biciklijét szerelte,a bátyja 16-éves.Minden nyugodt volt,szép napos idő.Ekkor megjelent az a beteg gyerek.(A beteg srác olyan,16-éves lehet.) A kislány ingerült lett,és szólt a bátyjának hogy Gyuszi.Az az válaszolta mondjad.Aztán a kislány újra mondja hogy Gyuszi.A bátyja ránézett a lányra,a lány meg mutatott a kapura.A beteg srác jött egy labdával.A kislámy bátyja szólt a srácnak,hogy most nem érünk rá.De ez a beteg srácot nem érdekelte.A kapuban levő kulcsot elforította mert tudta,hogy benne van,és ment is be.A kislányon láttam hogy belül szenved.A srác bátyja is mondta neki hogy ne gyere be most nem érünk rá,de ez csak jött...Én a kislányt nyugtattam hogy nyugi mindjárt elküldöm.Szépen normálisan beszéltem hozzá.Nem értette meg.Pár perc múlva megjött a szomszéd családba az anya.A kislány az annyát is kérlelte.És nem buta kislány ! Nem mondta ki 100% osan hogy anya légyszíves küld el.Csak mutatott rá...Az anyja megértette,és mondta neki hogy most nem érnek rá a gyerekek,majd máskor.De csak nem értette a gyerek.Végül az én hatásomra ment el.Azt mondogattam hogy légyszíves menj haza,menj haza,menj haza.Végül elment de az érkezésétől számítva 10perc múlva ment el.A srác gyámság alatt van.Ezt a szomszéd asszony mondta.A Gyuszi fiú meg azt mondta,hogy ez a gyerek megszokta verni a nagyapját.(A beteg srácnak a nagyapja a gyámja.Ismerem a nagyapját egy jámbor ember.Soha egy hangos szó.) A beteg srácot az igazi szülei nem nevelik.Ismerem az apját.A szomszéd asszony azt mondta,hogy ő sajnálja a gyereket.Viszont az fontos hogy a Gyuszi az csak nekem mondta négyszem közt,hogy ez a beteg srác megszokta verni a nagyapját.... A kérdésem az,hogy mit lehet tenni ? A beteg srác nagyapját sajnálom mert nem érdemli azt hogy az unokája akinek ő a gyámja az őt megverje.Ma reggel ezen a két témán gondolkoztam,hogy megoldás kellene....Mi van akkor ha a beteg srác úgy üti meg a nagyapját hogy az belehal ? A nagyapja megszánta az unokáját és hogy ne legyen a srác intézetbenezért vállalta a gyámságot. :( És sajnos eltűri hogy a beteg srác őt megverje.Ti mit tennétek ? Tanácstalan vagyok mindkét ügyben mert én a békességet szeretem.Az ELSŐ esetben össze veszhetnék a hugyos pasivsl hogy na ezzel hagyjál fel báttya mert már k.rvára unom,de nem lehet vele beszélni mint ahogyan írtam a saját szüleit elüldözte.A beteg srác is felőllem élhet,de ahogy megtudtam hogy a nagyapját veri és bele gondoltam hogy talán a kislányt is megüthette csak nem meri a kislány elmondani...Nem tudom...Ha levelet írok a gyámügynek névtelenül az olyan gyáva dolog :( De ha nével felvállalva írom akkor meg a nagyapja jöhet ide sírva,hogy a gyámügy elvitte az unokáját intézetbe.Erre én azt mondanám,hogy igen én írtam levelet,mert az unokája veri magát,és ezt olyan ember mondta aki tudom hogy igazat mondott. Segítségetekben reménykedek !

2017. márc. 17. 07:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
6# válaszolóval is egyetértek. A 7-es és a 8-as válaszoló nem érti a helyzetet.
2017. márc. 17. 12:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Ez két kérdés azért lett hosszú.A hugyos pasinál előzmények is voltak...Egy 75-80év körüli nénit is ő idegelte ki.Igen szó szerint Rózsikanénit.Egy végtelenül kedves nagymamát.Olyan nénit aki mindíg süt valami finom sütit,és tiszta az udvara,mindenkihez van egy jó szava.Na az a néni az utcán lévő árok partjáról vágott sarlóval egy kosárnyi füvet a kis csirkéknek.Ez a hugyos pasi meg levert két cölöpöt az utcán arra madzagot kötött és rá tett egy karton lapot amire azt írta hogy magánterület...NORMÁLIS ?! Aztán sokat vitáztak,végül eladták a házat a Rózsikanéni gyerekei,és magukhoz vették.ÉS IGEN IS VAN KÖZÖM EZEKHEZ ! A hugyos pasi senkivel sincsen jó beszélő viszonyban.Amikor ide költözött összeveszett a polgármesterrel.A kecskéit kiengedi pányva nélkül az utcára...A kecsét meg is verte egy bottal mert az bégetni mert...Az mondta bégetdz még ? PAFF ráütött szerencsétlen kecske egy furcsa kínos hangot adott ki erre újra ütötte.Na akkor nagyon ideges lettem.Utánna bevitte az udvarra és ott is verte.

A BETEG GYEREK: Szellemi fogyatékos.Tavaly nyáron áthívtam a szomszéd gyerekeket segíteni barackot szedni,és rendes jól nevelt gyerekek.És én szeretem őket.Ezért zavar (beteg gyerek) egyébként a beteg gyerek iszik,cigarettázik és még nincsen 18-éves és ezt a két szomszéd gyereket is cigiztetné meg itatná.A 12éves kislányt is ! Az a szomorú igazság,hogy a nagyapja ha nem tűrne akkor intézetben lenne a gyerek,és talán jobb lenne neki ott.Mert 16évesen már rossz úton van....

2017. márc. 17. 12:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Két mobilom van és mostmár mindent videóra fogok venni a hugyos pasinál,és amikor lesz kb öt videó akkor szólni fogok a rendőrségnek,hogy tessék.
2017. márc. 17. 12:32
 14/16 A kérdező kommentje:
A hugyos pasi olyat is csinált,hogy bodzaszedéskor átment a melletünk levő ures ház udvarára BIRTOK HÁBRÍTÁS ! És leszedte a bodza virágokat,és a mi bodza fánkhoz is kepeckedett,és arról is !!! Ezt hajnali 5-kor csinálta tavaj.Egyedül voltam itthol a szomszédok aludtak,nem tudtam mit tegyek.Ha kihívtam volna a rendőröket,kérdőre vonhatták volna hogy hé ember maga mit csinl más portáján...Érdekes hogy én sosem tennék ilyet...
2017. márc. 17. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem itt lenne az ideje beszedni valami nyugtatót. :-/
2017. márc. 17. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A beteg gyerekkel igazából nem tudsz mit tenni, ha a nagyapja hagyja, akkor az ő dolga. Idővel majd rájön, hogyha kezelhetetlen, közveszélyes a gyerek, akkor neki is jobb helye van intézetben.

A hugyozós csávó meg valószínűleg valami perverz, szatír lehet.Ez vastagon közszemérsemsértés, ha gondolod feljelentheted, de lehet megpróbálhatnál szólni neki.

2017. márc. 17. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!