Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak, ha a szomszéd...

Mit csináljak, ha a szomszéd füvezik?

Figyelt kérdés
Szellőztetni sem bìrok az állandó bűztől. Ömlik a lakásba a zrágya füves cigi szaga. A gyerekszoba is áll a szagban. Feljelenthetem. De mit érek vele? Utána majd jól megkeres....

2017. márc. 10. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

-Szia. Megtennéd, hogy nem itthon füvezel mert zavar a szaga?

-Persze, semmi gond.

2017. márc. 23. 00:21
 12/17 A kérdező kommentje:

A szomszéd nem, egy egyébként normális ember, ahogy ìrtad. Üvölteti a zenét ha kell ha nem. Éjfélkor is. Szemetel, hangoskodik. Nem a lakásában szìvja a füvet, hanem kihajolva az ablakon, ìgy minden füst hozzánk száll be.

Kedves szó, kérés nem használ neki.

Honnan ismerem a fű szagát??? Volt szerencsém már hasonló társasághoz..... nem vagyok mai darab.... Azt a jellegzetes undoritó szagot ha egyszer megérzed, soha nem felejted el.

2017. márc. 23. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérsz tőle egy slukkot és megbeszélitek.
2017. ápr. 1. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel egy masik szomszed neveben emailben egy internetkavezobol. Majd elintezik.
2017. ápr. 10. 06:45
 15/17 anonim ***** válasza:
A mi együnk szomszédunk is füvezik, de még mindig elviselhetőbb szaga van, mintha disznót tartana.
2017. ápr. 14. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérj tőle egy slukkot. Ha te is rászok akkor majd lesz@rod a szagot
2018. márc. 3. 23:34
 17/17 anonim válasza:

A fű a saját lakásában szívva is illegális, aki ezt szívja az vállalja a következményeit...

Az en szomszédom is füvezik és nem tudok szellőztetni a gyerszobába is bejön a szaga, a ruhák is átveszik. Hát tuti h feljelentem mert a szép szóra csak az a válasz h az én lakásom azt csinálok amit akarok

2018. dec. 11. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!