Mit csináljak, ha a szomszéd füvezik?
Figyelt kérdés
Szellőztetni sem bìrok az állandó bűztől. Ömlik a lakásba a zrágya füves cigi szaga. A gyerekszoba is áll a szagban. Feljelenthetem. De mit érek vele? Utána majd jól megkeres....2017. márc. 10. 20:27
1/17 anonim válasza:
Ezt meg kellene vele beszélned.Mondhatod neki,hogy toleráns vagy,de a gyermekeddel együtt nem kérsz ebből az
élvezetből tovább.Légy nyugodt,hogy megszűnik a gondod.
2/17 A kérdező kommentje:
Bízhatok benne, hogy használ.... de ő nem épp az a megértő tìpus. Más kérésekben sem volt igazán együttműködő ;(
2017. márc. 10. 21:29
3/17 anonim válasza:
Egy igazán jó szomszéd jókedve mindenkire ragályos. :DD
4/17 anonim válasza:
Feljelenteni szerintem túl durva.
Egy nagyon durva valaki?
Próbáltad már kérni, hogy találjon olyan módot, ahogy mást nem zavar?
5/17 anonim válasza:
Na persze, majd pont egy fuves, droggos lesz figyelemmel, hogy buzlik es a kornyeke is. Amugy a feljelentes nevtelenul van, nem?
6/17 A kérdező kommentje:
Nincs ő tekintettel senkire sem. Se szó se vita se kedvesség nem hat rá. Csak egy selejtes kiscsávó, aki nagynak érzi magát. A munka persze büdös neki. Szóval, feljelenteni nem akarom, mert ki tudja.... de a szep szo se hasznal ;(
2017. márc. 11. 18:15
8/17 anonim válasza:
Írd le mit próbáltál eddig. Hátha tudok segíteni.
9/17 anonim válasza:
Szerintem ezeket csak bátran lehet. Nálam pl üvölt néha a szomszéd, amikor számítógépes játékkal játszik és ideges. Csak nem vagyok elég bátor, hogy beszéljek vele :)
10/17 anonim válasza:
azert feljelenteni valakit mert otthon sziv szerintem tulzas, es rosszindulatu dolog. ezert le is csukhatjak, es lehet, hogy egy tok normalis es korrekt ember,es te tonkreteszed az eletet. en nem szívok, de ha szivnek es valaki igy kib***zna velem, hogy a sajat otthonomban nem tehetnem azt amit szeretnek egy rosszindulatu szomszed miatt, en biztos h megkeresnem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!