Brinier Turnip kérdése:
Költözni szeretnék másik lépcsőházba, hülyén fog hangzani de nem igazán az én én szintemen lévő emberek laknak ott, ők közmunkások, nem igazán "tehetős" emberek. Nem fognak rossz szemmel nézni rám, vagy ilyesmi, hogy kicsit "jobban élek" mint ők?
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 20:31
11/12 anonim válasza:
Szerintem ne költözz oda. Teljesen más a napirendjük, mint a tiéd. Megy a buli, meg az üvöltözés reggelig. Az ilyenek amúgy sem szeretik az idegeneket. Ahol ilyen nagyon szegények laknak, ott felüti a fejét a bandázás, rossz a közbiztonság. Ha kiszúrnák a jómódodat, te lennél az első akihez betörnének.
12/12 anonim válasza:
Te sem vagy normális ,ha oda költözöl ,kb házhoz mész a pofonért. Ki fognak csinálni rövid úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!