Hogyan lehetne kivédeni, hogy ne lopkodja a hűtőből a kajámat lakótársam?
Napi szinten történik ilyen eset, hogy lopkod..
Többször szóltam érte, kb falrahányt borsó annyit ér a szavam.
Száraz élelmiszereket pl tészta stb a szobámban tartom, de a hűtendő dolgokat kénytelen vagyok a közös hűtőben..
Valami zárható ételesdoboz létezik esetleg vagy más tipp?
Rakj be neki egy drogos sütit hátha megeszi XD
Csak vicceltem meg ne próbáld.
Én a helyedben megviccelném valamivel,akkor hátha elmegy tőle a kedvem,ha fiú vagy akkor meg jól szájbarugdosnám a helyedben.
Veszel magadnak egy egyéni kis hűtőt, amit használtan pár ezer ft-ért megkapsz, és abban tárolod az ételed a szobádban.
Ez a legegyszerűbb megoldás ha nem tudsz változtató hatással fellépni ellene, vagy nem mersz.
Azonban én egy ilyen személlyel nem is élnék együtt.
Vagy! amikor megvetted a saját kis hűtőd, utána te jársz rá az ő ételére(ha nem is eszed meg), akkor szépen kiszedsz egy adagot, és odaadod egy hajléktalannak.
Hogy mindketten érezzék a törődést! :D A hajléktalan, és a "csodás" lakótárs is!
Ki az úr az albérletben, te vagy ő?
Ha te, akkor diktálsz és repül, amennyiben lopkod, ez ilyen egyszerű.
Ha ő, akkor keress másikat, mert ebben csak vesztes lehetsz....bár lehet próbálkozni.
Amennyiben feles az albérlet bár mindig van egy "úr", aki intézte, akkor a lopott kaja árával kevesebbet fizetsz rezsibe-bérleti díjba.
Sajnos a gyerekes-hashajtós dolog nem vezet eredményre, inkább balhéba...felejtsd el.
Hűtőt biztos nem raknék szobába, hallgassa a fene vagy a tolvaj:D
Esetleg szerezz egy kalitkát, ami befér a hűtőbe és bazi nagy lakatot rá egy ne lopj tahó feliratú táblával--olyan jelzésnek...csak nem fogja levágni a lakatot egy két morzsáért :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!