A felső szomszéd minden este belefingik a kádba?
Figyelt kérdés
Nagyon bosszantó minden este ezt hallgatni, sajnos a lakás minden pontján halljuk (régi tégla), hétvégén délelőtt is fürdik és megy az akció, már nem merek vendégeket hívni... ilyen miatt, hogy lehet szólni?2017. febr. 22. 21:38
2/16 anonim válasza:
Igen, na és mi közöd neked ehhez? Mi közöd ahhoz, hogy ő mit csinál saját lakásában? Ő vette azt a lakást, ő vásárolt oda mindent, ő tartja fent, ő fizeti a rohadt rezsit, ami k*va magas (de az is baj, ha emeli, és az is baj, ha csökkenti a kormány), mi közöd van neked meg a magadhoz invitált ismerőseidnek ahhoz, hogy mit csinál a felettetek lévő szomszéd? Síri csöndben nekinyomjátok a fületeket a rideg fürdőszobacsempéhez, és ott hallgatóztok vagy mi? Elmondom, hogy sokkal jobban zavarna, ha a szomszédom falhoznyomott fülekkel hallgatózna egész nap, mintha belefingana a kádba. Törődj a magad dolgával, nem ártott neked amúgy sem semmit.
3/16 anonim válasza:
No igen. Ha van egy saját lakásom, szerintem a legkevesebb, hogy ilyesmiket tehessek, ha akarok. Bár az én étrendemen ez nem jellemző. De az elv az fontos.
Laktam én is lakásban, ahol lehetett hallani ezt-azt, de hogy az efféle zajok zavarják a vendégeket :D Úgy látszik, tényleg vannak lakások, ahol hangszigetelés szempontjából kvázi papírból vannak a falak.
A szellentés jön, mégis mit csináljon, ha sehol nem OK? Gondolj bele.
Nyilván a szex pláne hallatszik, azt se csinálja? Köhögés? Horrorfilm? Kisgyerek?
Ha ilyen helyen laksz, bele kell törődni, nem élet, ha meg sem mukkanhat szegény szomszéd.
4/16 anonim válasza:
te jo eg D:D:D:D:D kszi, felrohogtem! azt remelem, meg szabad.
5/16 anonim válasza:
Kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb problémája! :D
6/16 anonim válasza:
Megmondanád neki, gondolom égne a feje rendesen XD
7/16 anonim válasza:
Dobj be a levelesládájába egy cetlit, h ettől zeng a ház. Aztán reménykedj, h visszafogja magát. :)
8/16 anonim válasza:
xD hát ha ilyen helyen laksz bele kell törődni . De tényleg olyan hangosan hallatszik , vagy csak ha a fürdőszobában vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!