Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak, hogy legközeleb...

Mit csináljak, hogy legközelebb eszükbe se jusson idejönni?

Figyelt kérdés
A férjemnek és az egyik barátjának van valami közös biznisze, ami miatt néha itt nálunk találkoznak és beszélik meg a részleteket. Ezzel nem is lenne semmi baj, viszont a pasas néha hozza magával a feleségét és a kis gyereküket. A kisgyerek szétszedi a lakást, nyúzza a kutyánkat, de ha rászólok még az anyjának áll feljebb, hogy a gyerek csak játszik, meg nekik is van otthon kutya, az se harapta még meg, biztos az enyém se fogja és bíztam csak rá a saját gyerekének a nevelését. Mondta az férjemnek, hogy nem akarom még egyszer itt látni a sem a nőt, sem a kisgyereket. Azt mondta, hogy majd szól a barátjának, de ma megint ide ette őket a fene és hiába vágom a pofákat, hiába vonultam el, nem veszik észre magukat és nem takarodnak el a pi😃ba. A kutyát már elzártam, de a nappalinkat nem tudom elzárni. Tudok énnordítani ha kell, de nem akarok bunkó lenni. Tipp? Köszi
2017. jan. 30. 17:47
 1/5 A kérdező kommentje:
1000 bocs a hibákért, telóról vagyok és alig látok a pipától. 😃😃😃
2017. jan. 30. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg őket, hogy vendégként viselkedjenek a saját otthonodban, azaz ne ők szabják meg a szabályokat.
2017. jan. 30. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a fura hogyha a pasi azért jön hogy munkáról beszéljenek akkor minek hozza oda az egész pereputtyot?

Amúgy ha nem kapsz semmi megoldást, a férjeddel beszéld meg hogy igyekezzen ő menni a barátjához, hogy ne ők jöjjenek hozzátok (amikor csak lehet).

Amúgy meg a te lakásodban te mondod meg hogy mihez szabad nyúlni és mihez nem, nem tudom milyen ember jön ahhoz hogy neked dirigálja hogy mit lehet csinálni a házadban és mit nem...

2017. jan. 30. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Felfogta már a férjed, hogy komolyan mondtad?
2017. jan. 30. 21:20
 5/5 wadgulya válasza:
100%

hát pedig itt nincs más megoldás, legyél karakán, állj ki magadért!

nem bunkó módon, de kerek perec mondd el nekik, hogy mi az amit megengedsz, mi az amit nem.

nehogy már a saját otthonodban meghunyászkodj némely hívatlan (!!) személy előtt!

én bizony vállalnám a konfrontációt. :)

az én házam, az én váram.

természetesen van vendégszeretet meg miegymás, na de ne éljen vissza vele senki.

2017. jan. 31. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!