Hogy működik a trükk? Mire figyeljek legközelebb?
Ma a Debrecen Fórum Sparban szépen lehúzott egy kövér szőke pénztáros öregasszony. Nyilván nem megyünk vissza a haverokkal és verjük ki belőle a pénzt (mivel a blokkot sem hoztam el), de ha már így alakult, érdekelne hogy csinálta.
Csak élelmiszert vettem, Erzsébettel fizettem, de az utolsó 1000-est nem akarta elfogadni a gép, én meg nem foglalkoztam vele, adtam helyette kp-ban egyet.
Nyilván itt van elrejtve a poén, valamit behúzott magának a vén csotrogány, ami nem élelmiszer, na de hogy, mikor végig ott álltam mellette?
Látszik, hogy nem dolgoztál még ilyen helyen... :D
Azok a pénztárgépek szarok, van, hogy beletolod a gép "arcába" a vonalkódot és akkor sem olvassa be; de van, hogy épp elhúzod előtte és beolvassa kétszer.
A Bözsi utalványt is hol beolvassa, hol nem.
Ja, és ha nem kerek 1000-es volt a maradék összeg, hanem mondjuk 998 Ft, akkor arra ezek a gépek nem fogadják el az 1000-es Bözsit, hiába kerekít végül fel a gép.
A pénztáros nem tud magának lehúzni dolgokat, mert kamerarendszer van ezekben az üzletekben.
Szóval mielőtt nekiállsz sértegetni szerencsétlen pénztárost itt, inkább gondolkodj vagy kérdezz (vagy vidd el a nyugtát legközelebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!