Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy működik a trükk? Mire...

Hogy működik a trükk? Mire figyeljek legközelebb?

Figyelt kérdés

Ma a Debrecen Fórum Sparban szépen lehúzott egy kövér szőke pénztáros öregasszony. Nyilván nem megyünk vissza a haverokkal és verjük ki belőle a pénzt (mivel a blokkot sem hoztam el), de ha már így alakult, érdekelne hogy csinálta.

Csak élelmiszert vettem, Erzsébettel fizettem, de az utolsó 1000-est nem akarta elfogadni a gép, én meg nem foglalkoztam vele, adtam helyette kp-ban egyet.

Nyilván itt van elrejtve a poén, valamit behúzott magának a vén csotrogány, ami nem élelmiszer, na de hogy, mikor végig ott álltam mellette?

2015. febr. 13. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy nem dolgoztál még ilyen helyen... :D

Azok a pénztárgépek szarok, van, hogy beletolod a gép "arcába" a vonalkódot és akkor sem olvassa be; de van, hogy épp elhúzod előtte és beolvassa kétszer.

A Bözsi utalványt is hol beolvassa, hol nem.

Ja, és ha nem kerek 1000-es volt a maradék összeg, hanem mondjuk 998 Ft, akkor arra ezek a gépek nem fogadják el az 1000-es Bözsit, hiába kerekít végül fel a gép.

A pénztáros nem tud magának lehúzni dolgokat, mert kamerarendszer van ezekben az üzletekben.

Szóval mielőtt nekiállsz sértegetni szerencsétlen pénztárost itt, inkább gondolkodj vagy kérdezz (vagy vidd el a nyugtát legközelebb).

2015. febr. 13. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval te voltál
2015. febr. 13. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Nehezen, mert budapesti vagyok :D De dolgoztam már élelmiszer üzletben, utáltam is, mint a szart.
2015. febr. 13. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg a leírásból csak a szőke igaz rám. :D
2015. febr. 13. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a nagy megoldás ilyenkor, hogy a blokkot mindig megvárod (meglepő módon azért adják), és átolvasod a rajta lévő tételeket, még ott, a pénztár közelében. Nem pedig utólag picsogunk a saját hülyeségünk miatt.
2015. febr. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!