Horváth Mihály tér milyen környék, ismeri valaki? Érdemes ott lakást venni, vagy bérelni?
Nem rossz,de ott már kezdődik csikágó...
Viszont nagyon jó a közlekedés,és nagyon sok jó üzlet van a környéken.
egyáltalán nem gáz... OE-re jártam, ami hát Tavaszmező street, s 4 év alatt egy atrocitás se ért...
annyi az egyetlen nagy minusz, hogy nyitott ablaknál lehet nehéz lesz aludni, mert a részegek-hajléktalanok szeretnek este hangoskodni
meg biztos lesznek kéregetők majd
ja meg másik ami rossz a környéken, hogy sok a kutyás, kevés a zöld terület... mindenhol kutyakaki
s mivel a hajléktalan is sok, ezért nem csak kutyakakival találkozhatsz, meg a környék néha bűzölög a pisiszagtól
de veszélyesnek nem veszélyesebb, mint mondjuk egy Újpest központ, vagy nem is tudom, Lehel tér környéke
sokat mászkáltam este is egyedül, semmi... talán tényleg így a 4 év alatt egy olyan 'bandát' láttam, akik ha egyedül vagyok és csaj, akkor belém kötöttek volna, de ez se biztos, csak úgy gyanusan lézengtek és méregették az embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!