Ha a szomszéd rögzítette a hangoskodásom, azzal tud
valamit kezdeni? 2 szomszéd tanuskodik mellette. Milyen
következménye lehet? Ő tulajdonos, én albérlőként
használom a lakást.
Ha ez nem kamu én a helyében úgy szájbavertelek volna, hogy még fingani csak úgy mernél, hogy kimész a ház elé.
2016. dec. 18. 13:38
12/20 anonim válasza:
Amiben nagyon sokan tévednek, az az, hogy a zajongás nemcsak este 10 után büntetendö, hanem napi 24 órában, ha meghaladja a megszabott értéket, az éjszakai zajongás csak fokozottabban számít.
Az teljesen lényegtelen, hogy ki tulajdonos és ki bérlö, ennek semmi jogi vonzata sincs.
Viszont ha feljelentenek, akkor pénzbüntetésre mindenképpen számaíthatsz - meg adott esetben a lakás tulajdonosa azonnali hatállyal felmond, mert ilyen esetben jogos!
2016. dec. 18. 13:38
13/20 anonim válasza:
Nekem közös képviselő tanácsolta, hogy készítsek hangfelvételt. Nálunk minden éjjel megy a bútortologatás, csapkolódás, üvöltözés. Füldugóval alszunk, semmit nem hallunk belőle, de diktafon felveszi az egészet 😊 közös képviselő, jegyző, birtokvédelem. Albérlőknél lehetséges hogy csak közös képviselőig kell menni 😊
2016. dec. 18. 14:07
14/20 anonim válasza:
Ha a 2 tanúja bizonyítja, hogy éjszaka zajongasz és a hangfelvétel arról szól, akkor máris kezdhetsz csomagolni és keresni magadnak egy üres tanyát... ha kapsz egyáltalán valamit, mert nagyobb a kereslet, mint a kínálat a normális és megfizethető albérletekből.
Ha az én bérlőm lennél és a viselkedéseddel problémákat okoznál nekem, vágnálak ki mint a taknyot.
2016. dec. 18. 14:45
15/20 anonim válasza:
Hát ebből is egy háromfelvonásos dráma kerekedett, mint anno a húsos-csontosból :D
De, hogy normálisan válaszoljak, van esélyed egy szabálysértési bírságra. 10e-30e értékben szokta a jegyző kiszabni. Egy pár füldugó meg 300 Ft.
2016. dec. 18. 18:03
16/20 anonim válasza:
A szabálysértési büntetésen túl még polgári perre is van kilátás, milliós kártérítéssel. Szóval hajrá, lármázz csak!
2016. dec. 18. 18:15
17/20 anonim válasza:
Tulaj biztos kiáll majd melletted a birtokvédelmi eljáráson... ja, nem :D
2016. dec. 18. 23:04
18/20 anonim válasza:
Nem értem hogy mi bajod van a munkába járó szomszéddal!Én minden reggel fél ötkor kelek. Ugyanúgy nekiállok ügyködni én is,és szerintem abszolút nem lehetek hangos! Meg én lakástulajdonos is vagyok,szépen néznénk ki,ha a szomszéd albérlő állna neki ok nélkül pattogni!
2016. dec. 19. 17:21
19/20 anonim válasza:
Jaj te vagy az a sutyerák, aki nem bírja elviselni a 3 műszakban dolgozó felső szomszédja "hangoskodását"? Feljelentett? Na hála istennek. :D Megérdemelted.
2016. dec. 20. 17:32
20/20 anonim válasza:
hála az égnek, remélem kilakoltatnak a 'csába :D elmebeteg jószág vagy, nem áldozat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!