Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha a szomszéd állandóan...

Ha a szomszéd állandóan zajong hajnali fél 5-től?

Figyelt kérdés
Neki se ünnep, se hétvége nem számít, folyamatosan megy dolgozni. Éjjel hiába zajongok neki, nem veszi a lapot. Ilyen szomszéddal mit lehet csinálni? Már idegileg kikészít, hogy nem tudom kialudni magam.

2016. dec. 9. 13:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%
Mi a konkrét zajongás? Mert azt nem írtad. Nem mindegy. Amúgy én úgy gondolom, hogy szimplán jön-megy ide-oda, amivel meg nem tudsz mit csinálni, mivel az ember dolgozni megy, muszáj elkészülődnie reggel, nem lehet figyelemmel rád, aki akkor még alszol. Ez ilyen, vagy megszoksz vagy megszöksz. Javaslom, legyél toleránsabb!
2016. dec. 9. 14:45
 22/30 anonim ***** válasza:
89%

"Neki se ünnep, se hétvége nem számít, folyamatosan megy dolgozni"

Elég baj az neki!... különösen, ha te meg éjszaka zajongsz, amiért simán feljelenthetne, ha olyan beállítottságú lenne.

2016. dec. 9. 15:17
 23/30 anonim ***** válasza:
93%
Érdeklődj nincs-e felvétel a munkahelyén. Akkor járhatnál vele a munkába és nem zavarnátok egymást.
2016. dec. 9. 16:14
 24/30 anonim ***** válasza:
59%
Tessék elfáradni az orvoshoz, és altatót felíratni. +füldugó.
2016. dec. 9. 16:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Füldugó, hangszigetelés. Szerinted a többi szomszéd nem hallja az éjszakai zajongásod? Te fogsz a legjobban sírni ha elfogy a türelmük és visszavágnak ( ez feljelentés, birtokvédelem kérése is lehet, de lehet csak simán viszonozzák a "kedvességed")
2016. dec. 12. 08:14
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszindulatú dolog ezért bántani valakit. Arról nem is beszélve, hogy felső lakóként mekkora előnye van ilyen téren. Ezzel a provokációval mit szeretnél elérni?
2016. dec. 12. 13:53
 27/30 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerű: fölkelsz te is. Megreggelizel, megiszol egy teát, megvárod míg a szomszéd elmegy dolgozni, és már mehetsz is vissza alukálni te "szegény".
2016. dec. 12. 19:34
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Írj egy kérvényt a munkáltatójának, hogy ne hajnali fél ötkor kelljen elindulnia. Viccet félretéve, toleránsnak kell lenni, mert ő csak dolgozni megy a megélhetésért, hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak. Nem lehet mindenki ingyenélő here, poltikus, celeb, bizony valakinek dolgozni is kell, és bizony hajnalban kell indulnia. Nálunk a szobában még halkan beszélni se lehet, mert a hiperfülekkel rendelkező szomszéd nyanya ököllel boxolja a falat, ha egy apró neszt is meghall 10 után.
2016. dec. 14. 04:38
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatosan bunkó vagy, örülj, hogy még nem jelentett föl!
2016. dec. 15. 13:43
 30/30 anonim ***** válasza:
87%

Felettem is éjszaka gitároznak, mosnak, stb. Szóltam, de nem változott semmi. Az ablak alatt is állandóan dumálnak, mert félemelet. Ott is hiába kérnék minden érkezőt, hogy éjszaka ne cseverésszen, mert aludnék.

Szóval szeretek itt lakni, és nem fogok tucatnyi felnőtt embert megnevelni, így hát elfáradtam a drogériába és füldugót vettem.

2016. dec. 22. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!