Ha a szomszéd állandóan zajong hajnali fél 5-től?
Bizonyára még fúr a falba 3-4 lyukat fúrókalapáccsal. Mert az kell hajnalban.
Használj füldugót.
Két megoldást tudnék a problémádra.
Az egyik, hogy utalj át neki havi 200ezret, akkor majd nem fog járni dolgozni, a másik pedig, hogy költözz családi házba, ha ilyen kiállhatatlan vagy.
De vigyázz, ott hamar leesik egy maflás, ha kötözködsz!
Látod mennyi mindent nem tudsz, csak ítélsz látatlanba? 50 méterre van a börtön tőlem, mindenféle nemzetiség minden éjjel oda-vissza üvölt, koncertezik, qrvanyázik hosszú évek óta minden nap. A hangosbemondó meg a rendőrök nemhogy napi, de órás szinten hajtják a népet hiába. És nem én költöztem börtön mellé, hanem D. Ibolya minősítette börtönné az egykori munkásszállókat sok évvel ezelőtt. Kitalálhatod, hogy merre van.
Ja, de valahogy elfelejtettem a Gyk-n rinyálni eddig ezért :\
Igazad van. Te nem rinyálni hanem kötekedni jársz ide.
Mellesleg nem ugyanaz a kettő helyzet... De felesleges ide írni.
Várjál várjál, bocs, rossz gombot nyomtam.
Javítás:
Szegény kérdező. Maximálisan együttérzek veled a csúnya szomszéd miatt, aki bántja a kis álmaidat, amikor hobbiból hajnalba dolgozni megy. Hát nem igaz, hogy zárt lakóközösségben nem lehet tekintettel lenni arra, aki nem kelne olyan korán és szeretne hétköznap későig aludni.
A helyedben beszereznék egy légkalapácsot, és megbeszélés helyett kizárólag azzal emlékeztetném rá úgy átlagba minden éjjel, hogy hogy NEM kellene viselkedni. Kitáartás és buksisimogatás, kis drága!
" Éjjel hiába zajongok neki, nem veszi a lapot"
Arra nem gondoltál, hogy ő is hallja, de nem akar konfliktust, mert nem is feltételezi, hogy olyan rosszindulatú vagy, hogy direkt csinálod?
Alapban egy jó ember, aki téged is annak gondol.
Szegény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!