Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha a szomszéd állandóan...

Ha a szomszéd állandóan zajong hajnali fél 5-től?

Figyelt kérdés
Neki se ünnep, se hétvége nem számít, folyamatosan megy dolgozni. Éjjel hiába zajongok neki, nem veszi a lapot. Ilyen szomszéddal mit lehet csinálni? Már idegileg kikészít, hogy nem tudom kialudni magam.

2016. dec. 9. 13:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%
10 -nem hinném, hogy 1/2 5-kor, munkába indulás előtt disco lenne ott.
2016. dec. 9. 13:29
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
De mekkora egy görény vagy. Édesanyám reggel 4kor kel, mert megy dolgozni. Nem mondanám, hogy zajong, de persze reggelit készít magának, használja a mosdót, járkál a lakásban, de ha valaha is megtudtam volna, hogy az egyik szomszéd így viszonyul hozzá, hát a tökeit szétrúgtam volna. Szerinted ezek a "gyári munkások" élvezik, hogy hajnal kell munkába menniük?
2016. dec. 9. 13:38
 13/30 acelsziv ***** válasza:
52%

Bizonyára még fúr a falba 3-4 lyukat fúrókalapáccsal. Mert az kell hajnalban.

Használj füldugót.

2016. dec. 9. 13:38
 14/30 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy a ti fejetek felett nem dübög senki hajnalban. Hiába csak munkába készülődik, akkor is felébreszt vele másokat.
2016. dec. 9. 13:40
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

Két megoldást tudnék a problémádra.

Az egyik, hogy utalj át neki havi 200ezret, akkor majd nem fog járni dolgozni, a másik pedig, hogy költözz családi házba, ha ilyen kiállhatatlan vagy.

De vigyázz, ott hamar leesik egy maflás, ha kötözködsz!

2016. dec. 9. 13:47
 16/30 anonim ***** válasza:
54%

Látod mennyi mindent nem tudsz, csak ítélsz látatlanba? 50 méterre van a börtön tőlem, mindenféle nemzetiség minden éjjel oda-vissza üvölt, koncertezik, qrvanyázik hosszú évek óta minden nap. A hangosbemondó meg a rendőrök nemhogy napi, de órás szinten hajtják a népet hiába. És nem én költöztem börtön mellé, hanem D. Ibolya minősítette börtönné az egykori munkásszállókat sok évvel ezelőtt. Kitalálhatod, hogy merre van.

Ja, de valahogy elfelejtettem a Gyk-n rinyálni eddig ezért :\

2016. dec. 9. 13:53
 17/30 A kérdező kommentje:

Igazad van. Te nem rinyálni hanem kötekedni jársz ide.

Mellesleg nem ugyanaz a kettő helyzet... De felesleges ide írni.

2016. dec. 9. 13:58
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Várjál várjál, bocs, rossz gombot nyomtam.

Javítás:

Szegény kérdező. Maximálisan együttérzek veled a csúnya szomszéd miatt, aki bántja a kis álmaidat, amikor hobbiból hajnalba dolgozni megy. Hát nem igaz, hogy zárt lakóközösségben nem lehet tekintettel lenni arra, aki nem kelne olyan korán és szeretne hétköznap későig aludni.

A helyedben beszereznék egy légkalapácsot, és megbeszélés helyett kizárólag azzal emlékeztetném rá úgy átlagba minden éjjel, hogy hogy NEM kellene viselkedni. Kitáartás és buksisimogatás, kis drága!

2016. dec. 9. 14:07
 19/30 anonim ***** válasza:
86%
Erre is adj egy pirosat. Belefér :D
2016. dec. 9. 14:15
 20/30 anonim ***** válasza:
96%

" Éjjel hiába zajongok neki, nem veszi a lapot"

Arra nem gondoltál, hogy ő is hallja, de nem akar konfliktust, mert nem is feltételezi, hogy olyan rosszindulatú vagy, hogy direkt csinálod?

Alapban egy jó ember, aki téged is annak gondol.

Szegény!

2016. dec. 9. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!