Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd lopja a fámat?! :O

A szomszéd lopja a fámat?! :O

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma reggel az a látvány fogadott,hogy a szomszéd öregasszony(aki mellesleg nyugalmazott pedagógus) az én faházamból pakolja a fát.Sokkolt a látvány!!!

Mitévő legyek,ez így nem mehet tovább!

2016. nov. 15. 08:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Életképtelen vagy, ha rendreutasítás, netán rendőrség helyett itt kérdezősködsz.
2016. nov. 15. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Ha az elso dolgod a gyakorin sapitozni ahelyett hogy odarohanj a nenihez es elhajtsd a fenebe, persze fa nelkul, majd egy zarat szerelni/szereltetni, akkor nem csodalom hogy meglopnak. Ha felnott letedre itt kell megkerdezd hogy mit csinalj akkor nalad valami nagyon nincs rendben...
2016. nov. 15. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Kissé életképtelen dolognak tartom, ha nem az volt az első dolgod, hogy kiborítsd a kezéből a tűzifádat, hanem azon tanakodsz egy anonim oldalon, vajon mit kéne csinálnod..
2016. nov. 17. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg nem életképtelen,bírom ezeket az agresszív posztokat,öljük meg,nyírjuk ki...Mindenkinek más a mentalitása és a tűrőképessége.Valószínű hogy én is elgondolkoznék mit tegyek,mert belém van oltva az idősebbek iránti tisztelet.nyilván nem várnám meg hogy másodszor is meglopjon,de ezt a téma kiírója sem fogja...
2016. nov. 21. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:
attól h valaki idős még lehet szrházi...
2016. nov. 22. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!