A szomszéd nem szedi fel a kutyája után a szart, mit tegyek?
Közös, osztatlan telekről van szó, ahol az ikerszomszéd jogszerűtlenül, póráz nélkül vágja ki a kutyáját, és ha 2-3 havonta felszedi az ürüléket, akkor sokat mondok.
Próbáltam szóban és írásban is megkérni, hogy tartsa rendben a területet, főleg, hogy ő személy szerint nem is tulajdonos, csak a másik ház haszonélvezeti jogával rendelkezik.
Mit csinálhatnék? Gondoltam, hogy odavágom nekik a teraszukra a szart, de akkor meg ők is ugyanazt fogják tenni, és én szívom meg... Arról nem is beszélve, hogy bolhás is a dög, félek, hogy valamit elkapunk tőle, a kutyámat már ki se merem engedni, csak az utcán sétálhat, mintha lakás kutya lenne...
Van erre valamiféle megoldás?
"Közös, osztatlan telekről van szó"
itt a mese vége, semmit nem tehetsz.
Nem szaratom a kutyámat oda. A közelébe se viszem, nem vagyok hülye. Bolha és kullancsriasztó spray-vel mindig befújom, ha viszem sétáltatni.
Kedves 7-es számú kommentelő: lehet, hogy te neked a napi étrended része a kutyaszar, de az enyém nem. Váljon eégszségedre.
Nem teszem a postaládába, mert akkor másnap az enyémben lesz a következő adag... egyszerűen nem lehet se lépni, se normális módon kommunikálni velük. A polgármesterhez minek forduljak? Nem foglalkozik az ilyenekkel.
A kérdés az, hogy ki az erőssebb?
És hogy hogy ismert meg? Ha egy gyámoltalan visszahúzódó alaknak, akkor nincs mit csinálj, esetleg hatóság.
Sok új helyen kellett megálljam a helyem, és megtanultam, hogy fontos az első benyomás, megmutatni, hogy velem nem lehet szarozni.
De ezt már annyiszor leírtam..én nem vagyok izomagy pedig, 160 vagyok 45kg.
Ebben az esetben, miután többször szépen-csúnyán megkértem, felkenem a szart az ajtajára, és megmondom, ha nem változik, legközelebb őt is felkenem a szarral együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!