VIII. Kerület este/éjszaka. tapasztalatok? Tényleg annyira veszélyes?
Minimum golyóállómellény plusz egy HK416-os EOTech célzóval és hat tartaléktárral kell, ha élve ki akarsz jönni onnan.
Egyszer egy lány ismerősöm részegen betévedt oda buli után, és egy tucat cigány lefogta, kirabolta, lerúgták a veséjét, megerőszakolták, és mindennek tetejébe közben ott helyben kitört a bandaháború a ruszkik meg a sárgák közt, és egy 7,62-es sluka még szét is ba*zta a térdét.
Ne menj be oda! Odabent mindenki gonoszabb, mint az ördög, a gyerekek már öt éves korukban Kalasnyikovokkal játszanak, esténként az egész család a Szerb filmet nézi, az elsőszülött fiút felkészítik a családi üzlet átvételére, de a többi szabadon kószál a zónában és rabol, fosztogat, gyilkol, erőszakol, szervekkel kereskedik, drogot árul, ártatlan kóbor macskákat boncol és nem engedi előre az idős néniket! Hallgass rám, ha élni akarsz!
Utolsó, ez jó volt :D
Nővérem 20 éve lakik ott a lányával (Lujza utca) sem nekik, sem nekünk látogatóknak nem esett soha bajunk, de még az utcán parkoló kocsinknak sem. Nem mondom, szólítottak már meg, hogy akarok-e venni valamit, de ezen kívül semmi említésreméltó.
VIII kerben éltem több évet.
Egyik este nem zártam le a kocsit, elfelejtettem.
Másnap reggel valaki csöngetett.
Az egyik szomszéd cigány srác volt, hogy szeretne velem beszélni.
Mondta hogy hajnalban jöttek haza buliból és látták hogy valakik az autók között ólálkodnak, az enyémet nagyon nézegették, de elkergették őket.
lementem megnéztem, hát nem volt bezárva.
A srácnak meg vettem két doboz sört.
Szóval ilyen emberek vannak a VIII kerben.
Ez az egyik legkomolyabb utcában történt.
Ezen kívül semmi sem történt az évek alatt, ha este mászkáltam ha reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!