Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti mit tennétek, ha erre...

Ti mit tennétek, ha erre jönnétek haza?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk hárman. A hétvégén az egyik csaj szó nélkül nagytakarítást tartott a konyhában, most tényleg ragyog is minden és nagyon ráfért a takarítás. Viszont az összes létező cuccom/kajám teljesen máshova lett pakolva, semmit nem találok, a kajáim "behányva" az egyik szekrény mélyébe, logikátlanul máshova átpakolva mindenem. Majd megőrültem mikor ezt megláttam, nagyon felment bennem a pumpa. Én tényleg értékelem, hogy gyönyörűen kitakarított, de én sem pakolgatom szó nélkül az ő dolgait, ahova nekem kedvem tartja.

2016. nov. 1. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Köszönd meg szépen a lakótársnak, hogy a pihenőidejében ganajolt helyettetek is és legközelebb takaríts te, akkor mindent meg fogsz találni!

Ilyen egyszerű.

2016. nov. 1. 17:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a takarításon van a hangsúly, ugyanis képzeld én is szoktam, sőőőt én szoktam a legtöbbet takarítani. Tipikus rosszindulatú válasz a tiéd, nem is számítottam többre, köszönöm.
2016. nov. 1. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Így van. Takarítsatok magatok után, tartástok rendbe a szekrényeket, és akkor mindent megtaláltok majd.
2016. nov. 1. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

velem is előfordult már ilyen...

egyszerűen megkérném, hogy legközelebb rakja a helyére a cuccaimat és megköszönném h kitakarított.

2016. nov. 1. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt nem nevezném takarításnak, ha valaki csak úgy végigsimogatná a polcokat és ott maradna a kosz mindenütt.
2016. nov. 1. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Te a csontos vagy! Ne tagadd, tudom!
2016. nov. 1. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Köszönd meg, hogy kitakarított. (igen, a nagytakarítás arról szól, hogy mindent kipakolunk a szekrényből) Nyilván a visszapakoláskor nem pasziánszozott, minek hol volt e helye, majd a gazdáik a helyükre rakják, és egyszerűen a helyére teszed.

Az a legkevesebb, hogy nem akadsz ki ennyi tennivalótól.

Legközelebb meg te is takaríts rendesen, akkor nem fog elkoszosodni a konyha!

2016. nov. 1. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

1-es vagyok.

Nem értelek Kérdező!

A kérdésedre az egyetlen lehetséges választ kaptad, ami adható, - minden rosszindulat nélkül,- nevezetesen, hogy köszönd meg és takarítsd te a környezetedet, ha azt akarod, hogy mindent a helyén találj.

Magad is elismerted, hogy "... most tényleg ragyog is minden és nagyon ráfért a takarítás."

Azt kell hogy mondjam, hogy a kérdéseddel helybe jöttél a pofonért, mert ahogy látod, mindenkinek ez a véleménye.

De hogy lásd mennyire rugalmas vagyok, felsorolok egy pár neked tetsző választ, mazsolázz közöttük:

1) Ordítsd le a fejét, hogy legközelebb amikor takarít előtte fotózza le a cuccaidat és mindent az eredeti helyére tegyen vissza!

2) Te is dobáld össze-vissza az ő holmijait és ha mer szólni, rugdosd meg, esetleg a haját is megcibálhatod!

3) Jelentsd fel a rendőrségen "magánholmi sértésért"!

4) Költözz el!

5) Kollektíve rúgjátok ki a lakásból, a cuccait utána szórva!

Több ötletem nincs, remélem elégedett vagy!

2016. nov. 2. 09:58
 9/9 JulesM111 ***** válasza:
100%

Istenem, lakótársprobléma...

Ide írod panaszod, ahelyett, hogy megbeszélted volna az illetővel. Megdumáljátok, isztok egy kis martinit, majd egyéb dolgokon jókat nevettek, máris nincs feszültség.

2016. nov. 3. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!