Ti mit tennétek, ha erre jönnétek haza?
Köszönd meg szépen a lakótársnak, hogy a pihenőidejében ganajolt helyettetek is és legközelebb takaríts te, akkor mindent meg fogsz találni!
Ilyen egyszerű.
velem is előfordult már ilyen...
egyszerűen megkérném, hogy legközelebb rakja a helyére a cuccaimat és megköszönném h kitakarított.
Köszönd meg, hogy kitakarított. (igen, a nagytakarítás arról szól, hogy mindent kipakolunk a szekrényből) Nyilván a visszapakoláskor nem pasziánszozott, minek hol volt e helye, majd a gazdáik a helyükre rakják, és egyszerűen a helyére teszed.
Az a legkevesebb, hogy nem akadsz ki ennyi tennivalótól.
Legközelebb meg te is takaríts rendesen, akkor nem fog elkoszosodni a konyha!
1-es vagyok.
Nem értelek Kérdező!
A kérdésedre az egyetlen lehetséges választ kaptad, ami adható, - minden rosszindulat nélkül,- nevezetesen, hogy köszönd meg és takarítsd te a környezetedet, ha azt akarod, hogy mindent a helyén találj.
Magad is elismerted, hogy "... most tényleg ragyog is minden és nagyon ráfért a takarítás."
Azt kell hogy mondjam, hogy a kérdéseddel helybe jöttél a pofonért, mert ahogy látod, mindenkinek ez a véleménye.
De hogy lásd mennyire rugalmas vagyok, felsorolok egy pár neked tetsző választ, mazsolázz közöttük:
1) Ordítsd le a fejét, hogy legközelebb amikor takarít előtte fotózza le a cuccaidat és mindent az eredeti helyére tegyen vissza!
2) Te is dobáld össze-vissza az ő holmijait és ha mer szólni, rugdosd meg, esetleg a haját is megcibálhatod!
3) Jelentsd fel a rendőrségen "magánholmi sértésért"!
4) Költözz el!
5) Kollektíve rúgjátok ki a lakásból, a cuccait utána szórva!
Több ötletem nincs, remélem elégedett vagy!
Istenem, lakótársprobléma...
Ide írod panaszod, ahelyett, hogy megbeszélted volna az illetővel. Megdumáljátok, isztok egy kis martinit, majd egyéb dolgokon jókat nevettek, máris nincs feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!