Hogyan szivassam meg a fenti szomszédomat? Részletek lent. Várom a tippeket
Figyelt kérdés
Emeletes házba lakunk és a retardált szomszéd megint kalapácsolással keltett fel s jelenleg is csinálja...(ha nem kalapál akkor fúr...)
Mi a fszmat lehet ennyit "házban alakítgatni", művészként én se nyomom a glavír gépet meg a varrógépet reggel...
Dolgozom, fáradt vagyok s ez miatt nem tudok pihenni, ingerült vagyok a 10-12 órás meló után aludni nem tudok...
Valami jó ötlet kellene, hogyan szivassam meg ezt a barmot, de úgy hogy a normális lakókat ne zavarjam és ne tudjon feljelenteni se. Ha alattam lenne dobálnék le neki mindig egy adag barnamacit xD de felettem van a köcsög.
23-N
2016. okt. 29. 08:10
1/16 anonim válasza:
Nyílván ő is alszik valamikor. Verd fel, venni fogja a lapot. :)
2/16 anonim válasza:
Lehet újítsa a lakását. Most nem piszkálni akarlak téged, de gondolj abba bele, hogy lehet ezer dolga van és, korán felkelt, hogy megcsinálja. Régóta csinálja?
3/16 anonim válasza:
Mit mondott amikor felmentél és beszéltél vele? Sajnos felettem egy kisgyerek üvöltözik hajnalok hajnalán, nekem csak a füldugó segített.
4/16 anonim válasza:
Fú de unszimpatikus vagy! A helyzetet még átérzem, de a stílusod olyan fellengzős..
5/16 anonim válasza:
Művészként, toljál ki vele és költözzél csendes, kertes házba.
6/16 anonim válasza:
Ezek a mai művészek se a régik már :D Vágd le a füled és küld el neki postával :D
7/16 anonim válasza:
Te még soha nem újítottad fel a lakásodat?
mikor csináltátok, ha nem nappal?
8/16 anonim válasza:
Művészkém, mi az a glavír gép?
Költözz ki a pusztába.
9/16 anonim válasza:
Így is a lakása elé vihetsz egy barna macit a labtórlőre
10/16 anonim válasza:
Nocsak a Művész nő rájött hogy nem körülötte forog a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!