Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha már nem bírom...

Mit tegyek ha már nem bírom elviselni a szomszédaimat? SOS!

Figyelt kérdés
Egy párszázfős faluban lakom a családommal. Eddig nagyon szerettünk ott lakni, viszont 2 éve beköltözött a mellettünk lévő szomszédba egy roma család, akik pokollá teszik az életünket. Hétvégén állandóan ordít náluk a zene. Sokáig türelmesek voltunk, de egyszer amikor betelt a pohár és szóltam neki, hogy halkabban kellene zenét hallgatni, a férfi elkezdett ordibálni, hogy mi a f**z közöm van hozzá meg, hogy dögöljek meg, meg még hasonlókat. Az utcát teleszemetelik, mivel szemétdíjat nem fizetnek. A pasi meg az aszonyka amikor berúgik akkor az utcán ordibálnak meg belekötnek a járókelőkbe. Volt egy olyan alkalom amikor kiment a szemben lakó szomszéd szólni, hogy ne ordítsanak, mert elviselhetetlen majdnem nekimentek. Az egyik utcában lakó idős nénitől lopták a villanyt, de egy idő után a néni összeszedte a bátorságát, és feljelentette őket a szolgáltatónál.Utána viszont megfenyegették a nénit, hogy ezt még nagyon megbánja. A néni azóta retteg tőlükm Szerintetek mit tehetnénk a szomszédok ellen. Már arra is gondoltunk, hogy eladjuk a házat, mert már nem biztonságos ott lakni.

2016. okt. 24. 19:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A hetes ugyan azt javasolta, mint a 6-os. Pontozásban az egyik száz százalék, másik majdnem nulla, egyem azt a sok eszeteket! :D
2016. okt. 26. 21:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha ennyire be vagy tojva, mi a kérdésed? Varázsoljuk el őket, csiribááááá?

(11 voltam)

2016. okt. 26. 21:46
 13/16 A kérdező kommentje:
#11 Én nem pontoztam le senkit.
2016. okt. 26. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Amíg te félsz, és ők meg nem addig a helyzet marad és rosszabbodik. Embereld meg magadat, vagy költözz el ,más lehetőséged nincs.
2016. okt. 27. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Polgival beszéltél már?
2016. nov. 3. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
Ezek ilyenek. Undorító férgek. Tisztelet annak a minimális kivételnek, akikkel sajnos én még soha nem találkoztam, max. a sajtóban számoltak be róluk, hogy jé, ilyenek is vannak... Nekem is pokollá teszik az életemet, ráadásul ez panel, és alattam laknak a patkányok. El nem lehet mondani, mekkora zajjal, üvöltözéssel, dübörgéssel vannak... Lakásuk bűzlik, a szagáradatból persze én is kapok. Az állandó ablakban cigizésükről meg inkább nem beszélek. Ahol ezek megjelennek, ott vége a nyugalomnak. Gyalázatosan primitív népség.
2020. ápr. 26. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!