Karácsonyt utálóknak gond lenne, ha a lakótárs imádja?
Az egyik savanyú nőci, aki utálja a karácsonyt, direkt munkát vállalt végig, hogy ne kelljen hazamennie a szüleihez, mert ő nem akar karácsonyozni sem, "családozni" sem. Amúgy nem valami gyerekkori trauma miatt, ő ilyen alapból, mint a durcás kismalac, mindent és mindenkit utál ok nélkül.
A másik imádja az ünnepet, már novemberben beszerzi az ajándékokat, fahéjas sütit és mézeskalácsot süt az illat miatt, meg dísznek is. Dekorál, fenyőt vesz, gyerek módjára örül az egésznek. Lehet ebből gond? Lakótársak, nők mindketten.
"Amúgy nem valami gyerekkori trauma miatt, ő ilyen alapból, mint a durcás kismalac, mindent és mindenkit utál ok nélkül." Honnan tudod, hogy nem gyerekkori trauma miatt?
Egyébként meg nyilván lehet belőle konfliktus, valójában minden olyan helyzetben, ahol különböző gondolkodásmódú, értékrendű, mentalitású emberek vannak összezárva megvan a potenciál a konfliktusra.
Igaz, ebben az esetben dolgozni fog az illető, mondjuk számoljunk egy normál napi 8 órával, de akkor is otthon fog tölteni jó pár órát, ezek közül egészséges esetben 8-at, 9-et alvással tölt, de így is rengeteg idő van a konfrontációra.
Én nagyon szeretem a karácsonyt, a meghittségét.
Ez a giccsparádé, amit mostanában művelnek az emberek ez viszont nem az én világom.
Ha bekapcsolnád a csingilingit, körülbelül a második Jiggle Bellsre kivágnálak mézeskalácsostól, műanyag giccsparádéstól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!