Hogy lehet így élni?
Figyelt kérdés
Lasssan másfél éve együtt lakunk egy csajjal. Általaban reggeltől estig órája van, este hazajön, eszik és bemegy a szobájába. Beszél velünk, mivel akárhányszor találkozunk, mikor vacsorázik, bármi, mindig beszél velünk, de soha nem jön ki közénk. Mindenkinek külön szobája van, mégis én meg a másik csaj mindig a konyhában ülünk együtt, ő azonban nem jön ki,inkább a szobában van. Ok van házija, tanulnivalója, de mi is kinn csináljuk.
A másik pedig az, hogy mi elég sok és sokféle ételt veszünk( halrudacskától kezdve, félkész kajákig mindent), őt ritkán lehet látni, hogy ilyesmit eszik, inkább többször vesz ruhanemüt, sminkcuccokat, de kevesebb kaját.
2016. okt. 12. 19:12
1/3 anonim válasza:
Én kb pontosan úgy élek, mint az a lány. Tökéletesen el vagyok, ha bezsélgetni szeretnék ott vannak a barátaim, van elég dolgom. Rendesek a lakótársaim, de nem vágyom a társaságukra. Az pedig különösen zavarna, ha munka tanulás közben ott ülnének mellettem, beszélnének hozzám. Enni sem szoktam sokat én is szívesebben költök ruhára és sminkre. Szeretek jól kinézni, öltözködni. Nem vagyunk egyformák. Hogy őszinte legyek egyáltalán nem értem itt most mi a baj, vagy ez miért furcsa valakinek.
3/3 anonim válasza:
Miért a másik életében vájkálsz? Semmi közöd ahhoz, mennyit eszik, meg hogy a saját szobájában tanul, vagy veletek traccsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!