Miért nincsenek a szomszédok tekintettel egymásra? Neked
milyen tapasztalataid vannak?
Figyelt kérdés
Nagyon gyakran előfordul hogy a szomszédok azt csinálnak amit akarnak. Sok helyen előfordul hogy reggel 7-kor már nagy zajt csinálnak hétvégén fűnyíró, flex, motoros fűrész, kalapálás Stb. Nem gondolják hogy hétvégén még alszanak az emberek.
Igen, oké, nem ér rá mindenki akkor hangos dolgokat csinálni, amikor a többség már feltehetően ébren van és tényleg nem jó nyáron 35 fokban füvet nyírni stb. Na de azért vannak szintek. Korán kelő vagyok, de aki olyan elvetemült, hogy képes reggel 7-kor már füvet nyírni hétvégén, az engem is kihozna a sodromból. 8-9-kor sincs még meleg, ha meg akkora az udvar, hogy 7-kor KELL nekiállnia mert órákig tart, akkor inkább nyírja 2 részletben, reggel és este, vagy akár 1-2 nap csúszással. Elég sok agyát használni is képes ember így csinálja.
2016. okt. 2. 17:32
12/15 anonim válasza:
Ja igen: a kedvencem a szemben lévő idős úr ("úr"). A környéken egyébként mindenki rühelli, mert egy büdös semmirekellő bunkó ember, de ez mindegy is.
Hétvégén simán megcsinálta régen, hogy 6-7 órakor már KALAPÁLT, de nem ám egy szöget egy darab deszkába, hanem FÉMET. Mint egy kovács, és komolyan minden hétvégén. Most már hála égnek túl öreg hozzá.
2016. okt. 2. 17:34
13/15 anonim válasza:
Nálunk este 6-7között volt a vágás - akkor sincs már meleg és akkor még nem alszik a szomszédság.
8 általános sem kell ehhez, hogy valaki megértse, mert ez nem tudomány, hanem érzelmi intelligencián alapuló valami. Amit sokan egész életükben nem képesek egy kutya szintjére fejleszteni.
2016. okt. 2. 17:35
14/15 JulesM111 válasza:
Mindig ez az én, én, én, csakis én vagyok a tökéletes, a toleráns felfogás, röhej.
Ha szomszédod reggel hétkor füvet nyír, 6:50-kor jelenj meg egy kis pálesszel, sörrel. Igyátok meg, nyírjátok le a füvet nála, nálad. 10-re korrekten ki is lehet dőlni, majd délre mikor ébredtek, kész is a kaja, ennyi. Nincs gond, nincs rinya. Beszéljetek egymással, könnyebb a világ...
2016. okt. 2. 20:41
15/15 anonim válasza:
Az ember általában próbálja megbeszélni de hiába ha szarnak a pofádra. Nálunk pl újítják fel a szomszéd lakást ami természetes,hogy zajjal jár és meg kell csinálni. Az ember elfogadja. Na de lehet ezt hétköznap is csinálni nem pedig vasárnap. Ráadásul bent van a társasház házirendjében is, hogy 7végén nem lehet ilyen munkálatokat csinálni. Azt hiszed nem szóltunk? Vagy pl minden áldott nap a garázsom előtt parkolnak, soha nem tudok be-ki állni. Azt hiszed nem szóltam az elmúlt 5-6 évben szépen, csúnyán mindenhogy de hiába, csak röhögnek rajtad mert tudják, hogy a hatóság nem csinál semmit, a rendőrség nem intézkedik mivel a garázsudvar nem közterület. Ráadásul a ház udvar úgy néz ki mint a lepratelep mivel sokan a szemetet képtelenek a kukába rakni csak odaszórják a fal mellé aztán más takarít utánuk és még sorolhatnám. Nem kisebbségről van szó. Diplomás emberekről. A másik gyökér rendszeresen kipöcköli a cigarettacsikket az ablakon, rá a földszinten lévő üzlethelyiség árnyékolójára ami ki van égetve már mindenhol. Ha szólnak neki akkor agresszíven lép fel. Mindez egy megyeszékhelyen a belváros egy frekventált utcájában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!