Más nem érezte azt, hogy teljesen máshol akar lenni?
Mostanában rendszeresen előtör bennem az az érzés, hogy nem itt M.o-n kellene lennem, hanem az USA vmelyik nagyvárosában.
Nem tudom miért. Olyan érzésem van, mintha teljes környezetváltozás kellene nekem. Új helyszín, új munka, új család, új barátok.
Na már a jelenlegieket nem hagynám hátra, kapcsolatot tartanám velük, de mégis. Azt érzem, hogy nekem nem itt van a helyem.
Eléggé furcsa érzés ez. Ha bár minden rendben van, iskola is jól megy, család és barátokkal is minden rendben van, de valahogyan mégis annyira furcsán érzem magam, hogy miért vagyok én még mindig itt? Másnak nem volt ilyen érzése?
17/F
választhatnál közelebbi államot is, mert irtó dráa a repjegy és ráadásul a vízum miatt is rohangálni kéne
nekem amúgy csak olyan érzéseim vannak, hogy csak a háttérképem változik akárhol vagyok, tök mindegy, mindig ugyanazokba a szitukba keveredem, mindig hasonló barátok és nem barátok vesznek körül, csak más arcokkal
Nekem is voltak anno, én kiköltöztem Egyetem után Ausztrália -ba. Szerintem először legyen egy diplomád utána pedig nyitott előtted a világ... De végleges költözésre nem ajánlom az USA-t lehet hogy gazdag, fejlett de az emberek zombik, csak a pénz megy mindenhol legalábbis Washingtonban, New Jersey-ben, New york-ban Chichagoban nekem így tűnt... Szerintem az USA-ba születni kell, 9hónapot kint laktam. Nekem eddig Ausztrália és NZeland jött be, de Mondom egy diploma kell és egyetemi programon belül vagy vendégként előtted a világ...
28/F Programtervező Informatikus
Nekem is inkább az az érzésem van mindenhol, mint az elsőnek, hogyh asonló személyiségek vesznek körül, pedig Mo. után elköltöztem Dániába, most itt tanulok.
Az USA tényleg szépnek tűnik, de ha év végén megválasztják Trumpot, nem lesz itt könnyű a bevándorlás még Európából sem. :) Meg egyébként is fizetős egyetemek, drága lakbér, tehát oda mindenképp egy diplomával érdemes érkezni és néhány nyelv ismeretével az angolon kívül.
Utolsó.
Rajta vagyok teljes gőzzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!