Mit tegyek? Két hete kötöztem Szegedre és a főbérlőm egy katasztrófa.
Naponta többször jár ide, ellenőrizget, kérdezget, hogy mikor mentem órára, kioktat, hogy kell teregetni, főzni, ágyazni, mit kell enni stb... . Aztán meg persze adja a drótot a szüleimnek, hogy mit nem csinálok ’jól’ és otthon (hétvégén) kapom a lecseszést. Ide jár főzőcskézni, TV-t nézni, olvasni.
Azt csinálja, hogy random idegen embereket hoz fel, akikről azt sem tudom, hogy kicsodák. Egyszer csak hazajövök, és azt látom, hogy egy idegen ember, van a szobámban és szereli az ablakot miközben a főbérlő egy másik szobában TV-t néz. Már elnézést, de ez nem normális. Honnan tudhatom, hogy az egyik ilyen ember mikor nyúl a dolgaimhoz, mikor lopja el a pénzemet stb… .
Másik ilyen eset, hogy egyszer csak, reggel felkelek és kilépve a szobámból, egy idegen fiúval találom szembe magamat és így nézünk egymásra, mert egyikünk sem tudott a másikról, aztán ő mondta, hogy ő csak egy éjszakára maradt és elnézést kért, hogy a szívinfarktust hozta rám.
A következő gond, hogy nem csak a lakásba járkál mindenféle bejelentés nélkül, hanem a SZOBÁMBA is. Egy alkalommal hallom, hogy a kulcsot próbálja berakni a kulcslyukba minden féle kopogás nélkül, mert már megint meg akart nézetni valamit egy szerelővel és én ott fekszem a barátommal az ágyban, olyan helyzetben ami, hát hogy is mondjam nem publikus. Még szerencse, hogy, a kulcsit a zárban hagytam.
A gondnak a másik része hogy ez a lakás még nincs teljesen kész, ezért felújítási munkák zajlanak csakhogy egyáltalán nem halad. Az utóbbi két hétben csak annyi történt, hogy nem életveszélyes lekapcsolni a villanyt a WC-ben, merthogy amikor beköltöztem akkor még a villanykapcsoló kábeleken lógott ki a falból és szabadon volt miden csavar, amihez ha hozzá érek, megráz a 220V.
Nincs mosogató, mert ez a nő két nyomorult hét alatt nem tudta megszülni, hogy milyen csap kell hozzá. Zuhanyozni is csak úgy tudok, hogy minden átkozott alkalommal törülközőt rakok az ablakra mert szembe van a zuhanyzóval és mivel ez egy földszinti lakás, belátnak.
Kulturáltan elmondtam neki, hogy szóljon mielőtt jön, de mint a kisgyerekeknél, egyik fülén be, a másikon ki. A szüleim is írtak már neki e-mailt, beszéltek vele telefonon, de nem használt.
Egyébként tudja a számomat és az e-mailemet is, úgyhogy még csak azt sem tudja mondani, hogy nem tud értesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!