Mit gondolnak majd, akik ismernek?
Mindig szerettem volna valami komolyat elérni az életben, és mások is ezt nézték ki belőlem.
Itthagytam a poros kisvárost, ahol felnőttem, és nekimentem a nagyvilágnak, hogy megvalósítsam az álmaimat.
De a maximalizmusomnak köszönhetően depressziós lettem. Összetörtem, amiért soha nem ütöttem meg azt a szintet, amit elvártam magamtól, amiért nem voltam elég jó.
Hazaköltöztem, hogy összeragasztgassam a lelkem darabkáit, és új erőre kapjak.
Amíg itthon vagyok, munkát vállalltam az itteni kisboltban pénztárosként, hogy azért addig se lopjam a napot.
Amikor már teljesen jól leszek (talán 1-1,5 év múlva), szeretnék visszamenni a fővárosba, és új erővel, új életszemlélettel elölről kezdeni mindent.
De addig itthon vagyok. És rettenetesen félek attól, hogy mit gondolnak majd a régi ismerőseim. Akikkel együtt jártam oviba, suliba...régi tanáraim, akik hittek bennem, és akik nem...régi szerelmek...
Félek a "csak ennyire vitted?" pillantásoktól...
Szerintetek jogos a félelmem, vagy pont nem foglalkozik ezzel senki?
Én csak azt látom, hogy sajnáltatod magad. "Amikor már teljesen jól leszek (talán 1-1,5 év múlva)" hát ez a rész kicsit sok volt nekem, ez is arra enged következtetni, hogy nem is nagyon akarod összeszedni magad. Én a helyedben haza se jöttem volna. Maradtam volna pestn, és ott helyben újrakezeni. Esetleg másik lakásba költözni.
Kicsit olyan ez, mint amikor edzés után izomlázad van, és azt várod hogy elmúljon a fájdalom és addig nem csinálsz semmit. Pedig hamarabb elmúlik a fájdalom ha már másnap újra edzel.
Pszichiátrián voltam egy hónapot, bipoláris depressziós lettem, a gyógyuláshoz idő kell. A pszichiáterem tanácsára költöztem haza. Itt is járok dokihoz, szedek gyógyszert, de még nem szabad túl nagyot vállalnom, mert visszaeshetek.
3-as, azért mert mondták. Mármint még annak idején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!