Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondolnak majd, akik...

Mit gondolnak majd, akik ismernek?

Figyelt kérdés

Mindig szerettem volna valami komolyat elérni az életben, és mások is ezt nézték ki belőlem.

Itthagytam a poros kisvárost, ahol felnőttem, és nekimentem a nagyvilágnak, hogy megvalósítsam az álmaimat.

De a maximalizmusomnak köszönhetően depressziós lettem. Összetörtem, amiért soha nem ütöttem meg azt a szintet, amit elvártam magamtól, amiért nem voltam elég jó.

Hazaköltöztem, hogy összeragasztgassam a lelkem darabkáit, és új erőre kapjak.

Amíg itthon vagyok, munkát vállalltam az itteni kisboltban pénztárosként, hogy azért addig se lopjam a napot.

Amikor már teljesen jól leszek (talán 1-1,5 év múlva), szeretnék visszamenni a fővárosba, és új erővel, új életszemlélettel elölről kezdeni mindent.

De addig itthon vagyok. És rettenetesen félek attól, hogy mit gondolnak majd a régi ismerőseim. Akikkel együtt jártam oviba, suliba...régi tanáraim, akik hittek bennem, és akik nem...régi szerelmek...

Félek a "csak ennyire vitted?" pillantásoktól...

Szerintetek jogos a félelmem, vagy pont nem foglalkozik ezzel senki?

2016. szept. 6. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy másokkal foglalkozol. Ha lazábban vennéd az életet akkor már első alkalommal sem kullogtál volna vissza, hanem élnél úgy ahogy tervezted. Ha attól félsz, hogy mit szólnak mások, akkor bizony mindig vesztes maradsz. Ezt kéne előbb lezárni magadban, hogy ne másoknak akarj megfelelni.
2016. szept. 6. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Én csak azt látom, hogy sajnáltatod magad. "Amikor már teljesen jól leszek (talán 1-1,5 év múlva)" hát ez a rész kicsit sok volt nekem, ez is arra enged következtetni, hogy nem is nagyon akarod összeszedni magad. Én a helyedben haza se jöttem volna. Maradtam volna pestn, és ott helyben újrakezeni. Esetleg másik lakásba költözni.

Kicsit olyan ez, mint amikor edzés után izomlázad van, és azt várod hogy elmúljon a fájdalom és addig nem csinálsz semmit. Pedig hamarabb elmúlik a fájdalom ha már másnap újra edzel.

2016. szept. 9. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,hogy ezt nézték ki belőled?
2016. szept. 10. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Pszichiátrián voltam egy hónapot, bipoláris depressziós lettem, a gyógyuláshoz idő kell. A pszichiáterem tanácsára költöztem haza. Itt is járok dokihoz, szedek gyógyszert, de még nem szabad túl nagyot vállalnom, mert visszaeshetek.

3-as, azért mert mondták. Mármint még annak idején...

2016. szept. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!