Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek mit gondolnak egy...

Az emberek mit gondolnak egy színes hajú lányról?

Figyelt kérdés

Gondolkodom rajta erősen, hogy befestem a hajam.

Zöldre, rózsaszínre.. szürkére?

Még nem tudom.

Viszont gondolom vannak előítéletek

Hogy "ő is egy engedetlen kis hülye liba" vagy "beállt az insta-sorba" meg mit tudom én.

Én igazából azért festetném be ha befestetném, hogy legyen valami tulajdonsága a hajamnak. Nem azt mondom, hogy külön életet él, de elég dús és gubancolódik. Frufrut nem lehet vágatni belőle... Évekig egy frizurám volt, és bármit próbálok (most pl a kleopátra fazont) unalmas.

Ki mit gondol?

Elítélitek az ilyen lányokat?

"Mai fiatalok" kategória?

"Dilis"?

2016. aug. 27. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Emberfüggő.
2016. aug. 27. 21:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Nálam imponál.
2016. aug. 27. 21:27
 3/13 piriiiii ***** válasza:

Zöldet ne! Olyan, mintha penészes lenne.

Akkor már inkább rózsaszín. De szürkét se. Én soha az életben nem festeném be a hajamat ilyen színekre, de ha valamire mégis, akkor az kék lenne, vagy piros.

Amúgy nem gondolnék semmit, mert igyekszem nem előítélkezni.

2016. aug. 27. 21:28
 4/13 anonim válasza:
emberfüggö de inkább ne mert sokan szuró pillantásokat vetnek rá
2016. aug. 27. 21:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Nagyon sötét zöldre gondoltam, majdnem feketére.

Az csak nem nézki penésznek...

Értem. Hát

Nem tudom.

Végülis magam miatt festeném be, szóval annyira nem is fontos ugye, mások mit gondolnak, csak kíváncsi voltam. :)

Én meg pont kéket és pirosat nem tudnék elképzelni

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!

2016. aug. 27. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
En azt gondolom, hogy gyerekes.
2016. aug. 27. 22:29
 7/13 anonim válasza:
Ha jó csaj és jó az ízlése még dobhat is rajta. 21/Bi/L
2016. aug. 27. 22:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is akarok szines hajat :D Mondjuk nekem ronda az arcom, szóval egy feltűnő szin csak kiemelné, eddig a barnás hajammal még be is tudtam olvadni egy tömegbe, de úgy mindenki egyből kiszúrna és egyből azt gondolnák, hogy ronda vagyok.

De amúgy ha normálisan nézel ki, és mellé a személyiséged is különlegesebb, akkor jól is állhat. Ma már szerintem nem olyan megbotránkoztató egy szines frizura, vannak mondjuk lila hajú öregasszonyok is XD Őket se szólja meg senki :D

2016. aug. 27. 23:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem rózsaszín hajam van. Van, aki emiatt inkább szóba sem áll velem, van aki emiatt kezdeményez beszélgetést. Emberfüggő. De ha bármikor is kényelmetlenül éreznéd magad emiatt; hogyha érdekel, hogy ki mit gondol rólad, akkor inkább ne fesd be túl extrém színre. Esetleg egy-két tincset.

17L

2016. aug. 27. 23:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el, kissé gyerekesnek gondolom, de elvből visszataszítónak tartom, ha valakit a kinézete alapján ítélnek meg és nem a tettei alapján.
2016. aug. 28. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!