Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egy ismeretlen van a házunk...

Egy ismeretlen van a házunk előtt, és egyfolytában figyel be az ablakon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Este jöttem haza és egy biciklis srác elkezdett követni, majd egy sötét zugba bebújt. Megijedtem,és megpróbáltam másik irányba menni, mint az otthonom, hogy eltereljem, de nem sikerült, megvárt a sötétben és pont a házunk előtt "csapott volna le rám", így kénytelen voltam besietni a házunkba. Ez egy másfél órája volt, azóta is itt van, és figyel...próbálo úgy kinézni az ablakon hogy ne vegyen észre, de egyfolytában figyel és nem megy el...mit tegyek? Szóljak a szüleimnek? Azt eddig azért nem akartam, mert a suli miatt sokat kell este egyedül hazasétálnom, nem akarom hogy aggódjanak...

24/lány

2016. aug. 30. 21:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Lehet a rendőrségre sem ártana bemenni,mert lehet kifigyelte hol laksz és később vissza jöhet,bármikor... És lehet valami bolond,vagy drogos kitudja még hány lányt követ...Vigyázz magadra,már annyi ilyesmit hallani...

19L

2016. aug. 30. 23:09
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
2016. aug. 31. 01:08
 13/21 anonim ***** válasza:

8-as vagyok:

Egyébként bocsánat ,hogy nem írtam tanácsot ,de remélem szóltál a szüleidnek!

2016. aug. 31. 12:38
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Kertes ház?

Ráijeszteni megfenyegetni nem lehetne?egyedül vagy?Beszélj,kiabálj mintha valakivel beszélgetnél otthon.(ne higgye,hogy egyedül vagy)

Megfogsz egy kaszát,vagy valami vágó szúróeszközt,kimész őrjöngve,hangosan ordítozva(hallja minden szomszéd)megjátszva a pszichopatát,elmebeteget.

Szerintem elmenekül.Ráadásul csak egyedül van.

2016. aug. 31. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
96%

Egy férfi rokon/ismerős "beszélgessen el vele".

Egy ismerősnél egy ötvenes pasi bámult be az ablakon (!) a földszinti lakásba amikor a nő egyedül volt otthon, többször előfordult,aztán az utcán is bámulta méterekről, akkor a nő odaküldte a hapsijàt. XD

2016. aug. 31. 21:22
 16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi szépen a hozzászólásaitokat. Egyelőre szerencsére nem jött vissza, de szóltam a szüleimnek, meg azt hiszem beszerzek valami önvédelmi eszközt...például egy személyi hangriasztót. Mert sajnos heti 2 napon hajnali egyre érek haza, akkor meg nem nagyon tudom sajnos kivel hazavitetni magam, viszont ahogy mondtátok,ha egyszer megpróbált rámtámadni, megteheti máskor is...főleg hogy tudja hol lakok :(
2016. aug. 31. 22:27
 17/21 anonim ***** válasza:
96%

Személyi hangriasztót?! Nem, paprikaspryat, vagy bármit, maivel arcon fújhatod - lehet az festékszóró is, tökmindegy.

Viszont azt miondenképp gyakorold előtte, és a kezedben legyen, amikor mész, mert ha a táskádban kell kotorászni utána, akkor halottnak a csók.

Én egy időben a kulcsomat fogtam marokra, azon lóg egy elég masszív Eiffel-torony hegyes véggel - az kilógott a túllógott a tenyeremen, ha bármi baj lenne, támadhassak vele.

2016. szept. 1. 06:45
 18/21 anonim ***** válasza:
96%
Egyetértek, személyi hangriasztótól egyáltalán nem biztos hogy be fog rezelni, és az kb. semmitől nem véd meg fizikailag, ellenben a könnygáz vagy paprikaspray, ezek megvadult kóbor kutyák ellen is kiválóak, csak ahogy előttem írták, gyakorolni kell a használatát, és azonnal elérhető helyen hordani. Ezekkel már hosszú percekre ártalmatlaníthatsz bárkit.
2016. szept. 1. 13:01
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Én írtam ki anno kamuból. 🤣🤣
2021. jan. 8. 21:13
 20/21 A kérdező kommentje:

Hát nem, mert én rtam ki, és nagyon nem kamuból :D Valamit nagyon benéztél.

Az meg elég komoly szegénységi bizonyítvány, ha kamuból ehhez hasonló kérdéseket tettél ki unalmadban, komolytalanná téve azokat, akikkel tényleg történnek frusztráló dolgok. Nem lennék büszke magamra a helyedben.

2021. aug. 12. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!