Milyen hely Királymajor?
Arra lennék kíváncsi,hogy akik ott laknak,milyen az éjszakai hazajutás,milyen a környék,meg az egész élet ott! :D
Nemsokára elköltözünk és érdekelnek a vélemények
köszi!
Itt lakom. Attól függ honnan jössz és milyen későn.
Belvárosba legegyszerűbb bemenni 151-es busszal Hévig, Hévvel a Borárosra, onnan meg 4/6os villamos. Soknak hangzik, de igazából gyors útvonal.
Az a baj, hogy kb éjfélig működik, mert éjszaka se Hév, se busz. Viszont a 4/6-os villamos non stop jár, így max onnan tudsz jönni taxival.
Biztos van valahol éjszakai busz a környéken, még nem próbáltam.
Másik útvonal 151-es busz>Köki 3-as metró. Hiába kevesebb átszállás, de baromi hosszú. A HÉV-es megoldás a leggyorsabb.
Ja hogy milyen az élet, hááát...nem tudom. Nekem Angyaldöld után elég furi volt, maradjunk annyiban.
Más a városkép, mások az emberek. Viszont itt a Duna közel, jókat lehet futni, sütögetni. Van több kinti kondigéppark a környéken. Legutóbb Kasza Tibi koncert volt a közelben 😁
Ha szórakozóhelyekre gondolsz, nem nagyon van itt semmi. Leginkább Borárostól a körút felé szoktam menni, ha megyek valahova.
Attól még lehet, hogy van itt Csepelen valami jó hely, csak nem tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!